Εύη Καραγιάννη, όπως η Μόνικα Μπελούτσι

Τηλεγραφικά, και με την ευκαιρία να σημειώσω πως ο τηλέγραφος είχε ανακαλυφθεί την αρχαιότητα. Τηλεγραφικά θα επικοινωνήσουμε διότι θα αναφερθούμε σε πρόσωπο γήινο, αρχαίο, αιώνιο. Και ευτυχώς γεννιούνται και στην εποχή μας τέτοιες γυναίκες σαν την Εύη Καραγιάννη. Πλάστηκε από τον Δημιουργό από το ίδιο υλικό που ήρθε στον κόσμο η θεά Μόνικα Μπελούτσι.

Τηλεγραφικά, λοιπόν, πριν περάσουμε στο ψαχνό. Πρώην μοντέλο, ηθοποιός και μητέρα του ταλαντούχου ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη. Στα 13 της, έκανε μια μεγάλη διαφήμιση-καμπάνια για μεγάλη εταιρία αυτοκινήτων. Οι αφίσες της φωτογράφισης παντού. Το πρόσωπό της παντού. Τα είχε χαμένα. Έτσι ξεκίνησε τις φωτογραφίσεις, τις επιδείξεις μόδας, τους δειγματισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό ήθελε να κάνει από πολύ μικρή. Ένιωθε την απόλυτη πληρότητα και την απόλυτη γλυκιά κούραση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα την Εύη Καραγιάννη και στέκεται

Οπότε ήταν ήδη γνωστή. Αλλά γνωστή γνωστή, πολύ γνωστή, κέντρισε όλη τη ρεκλάμα πάνω της, με τον έρωτα και τον γάμος της με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά. Μαζί του ανακάλυψε και το ταλέντο της στην υποκριτική. Μετά από κάποια χρόνια, τον χώρισε, κάτι το οποίο το μετάνιωσε.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Η Εύη Καραγιάννη είναι όπως η Μόνικα Μπελούτσι. Δεν της λείπει τίποτα. Ομορφιά; Όσο θέλει, και με το παραπάνω. Στυλ ; Σε μπόλικη έκδοση. Μυαλό; Μέσα στο κεφάλι της. Ελκυστική; Να την πιεις στο ποτήρι. Να την τρως και να μη χορταίνεις. Είπαμε. Τα έχει όλα. Γυναικάρα με τα όλα της. Κι έχει και άλλα.

Μπορεί να είναι κοντινή λήψη 1 άτομο

Έχει τη φωτιά μέσα της, ε, δεν θα την κράταγε για πάρτη της, να καεί η ίδια. Την βγάζει προς τα έξω. Μέσα από την εκπομπή της στο Youtube. Τιτλοφορείται “Mε την Εύη”, προβάλλεται κάθε Κυριακή και φιλοξενεί διακεκριμένες προσωπικότητες και πραγματεύεται θέματα που μας αφορούν όλες & όλους, όπως θέματα επαγγελματικής, ψυχολογικής, οικογενειακής, οικονομικής φύσεως, θέματα σχέσεων κ.ά.

Στο τελευταίο γύρισμα, φιλοξένησε την γνωστή δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντίνου.

Μπορεί να είναι εικόνα την Εύη Καραγιάννη
Μπορεί να είναι εικόνα την Εύη Καραγιάννη και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα την Εύη Καραγιάννη, μαλλιά και πανωφόρια
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Εύη Καραγιάννη
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Εύη Καραγιάννη
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Εύη Καραγιάννη
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.