Έτοιμο να υποδεχτεί τη νέα σεζόν είναι το Island, το εμβληματικό club restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Το Island, το εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί μια διαχρονικά αγαπημένη επιλογή του κοινού κάθε καλοκαίρι. Το fine dining εστιατόριο, η ακαταμάχητη θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το ειδυλλιακό σκηνικό, καθώς και η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, είναι άλλωστε μερικά από όσα συνθέτουν την εμπειρία του Island.

Το μενού επιμελείται ο πολυβραβευμένος executive chef του Ομίλου, Νίκος Σκλήρας, συνεχίζοντας την εμπνευσμένη του προσέγγιση σε μεσογειακά πιάτα, επενδύοντας πάντα σε άριστες πρώτες ύλες. Το Island, μάλιστα, έχει δημιουργήσει τους δικούς του κήπους από όπου προμηθεύεται βότανα και λαχανικά για τις συνταγές του chef.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλα, η κουζίνα του Ομίλου Πανά -που έχει επανειλημμένα προταθεί από τον Οδηγό Michelin- πρόκειται και φέτος να φιλοξενήσει βραβευμένους chef από όλον τον κόσμο για βραδιές γευσιγνωσίας, στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Gastronomy Wednesdays. Tο sushi παραμένει επίσης μια από τις κορυφαίες επιλογές στο μενού, με πιστούς λάτρεις που επιστρέφουν για να το δοκιμάζουν ξανά και ξανά.Το Μέλλον Με Πλαστικά Greenpeace

Στο μπαρ, mixologists και bartenders δημιουργούν ιδιαίτερα cocktails με έμπνευση το καλοκαίρι. Όσον αφορά τη wine list, που επιμελούνται οι sommeliers του Ομίλου, περιλαμβάνει σπάνιες ετικέτες, ενώ ενημερώνεται συνεχώς.

Η εμπειρία του Island δεν περιορίζεται όμως μόνο στο εστιατόριό του: Αργά το βράδυ ο χώρος μετατρέπεται σε club και συνεχίζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τα parties του -Infinity κάθε Πέμπτη και Jafari κάθε Κυριακή- να γράφουν καλοκαιρινή ιστορία.

Και φέτος, το Island θα φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής: Diplo, Lost Frequencies, Who made Who, Hot since 82 και Camelphat είναι μόνο κάποιοι από τους DJs που θα φιλοξενηθούν στα decks του το καλοκαίρι του 2024.

Για φέτος, το opening του Island έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 9 Μαΐου. 

Island

-noupou.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.