Το Hollywwod την περιμένει

Με χιλιόμετρα πολλά στο χώρο της υποκριτικής και με προτάσεις να την περιμένουν, η καυτή Τίσσα Βασιλάκη, ετοιμάζεται για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα, με την έλευση του 2022. Να γίνει πιο μεγάλο το αστέρι της, γιατί όχι, να φτάσει μέχρι και στο Hollywwod, όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Ηλικιακά πιο ώριμη από ποτέ, με ύψος στο θεό, με μυαλό ξυράφι και αποφασισμένη για όλα, πιστεύω ότι θα την κάνει. Καμία σχέση με το “απλά, μια ωραία γκόμενα”, που μπορεί να ήταν στα πρώτα της βήματα.. Έχει εξελιχθεί…

Να θυμηθείτε πότε σας το έγραψα, γιατί όταν θα «πατήσει» στο Hollywwod, όλοι θα ψάχνουν να γράφουν γι’ αυτήν. Μιλήσαμε με αφορμή το άδοξο φινάλε της θεατρικής παράσταση, «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», που συμμετείχε και είχε ως “πρώτο βιολί” τον Παύλο Χαϊκάλη, και ήταν πιο σίγουρη από ποτέ. Έψαξα να δω τον λόγο και τότε κατάλαβα ότι ήταν το ενδεχόμενο συνεργασίας με την… Μέκκα της παγκόσμιου κινηματογράφου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Τίσσα Βασιλάκη γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Και ενώ το όνειρο της στο λύκειο ήταν να σπουδάσει εμποροπλοίαρχος. Μπήκε στη σχολή, αλλά την άφησε μετά από ένα χρόνο, όταν βρέθηκε τυχαία στο θεατρικό εργαστήρι του Άκη Δάβη. Έτσι της μπήκε και το μικρόβιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.