Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Ως εκτελεστής σε 2 δολοφονίες “νονών της νύχτας”, ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού, “χρεώνεται” ο Γεωργιανός που δολοφονήθηκε στο Μοσχάτο ” Δεν γνωρίζαμε καν την ύπαρξη του” λέει αφοπλιστικά αξιωματικός της ασφάλειας

Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από την έρευνα της ασφάλειας σχετικά με την δολοφονία του Γεωργιανού, με το ψευδόνυμο “Σότικο”, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του πριν λίγες μέρες στο Μοσχάτο. Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερες πληροφορίες, το θύμα που δολοφονήθηκε το Σάββατο το βράδυ έξω από το διαμέρισμα του στο Μοσχάτο, ήταν και ο ίδιος εκτελεστής και μάλιστα εξετάζεται η συμμετοχή του σε 2 συμβόλαια θανάτου Ελλήνων και αλλοδαπών τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Αθήνα που ήδη έχουν ταυτοποιηθεί. Ο “Σότικο” όπως προκύπτει από πληροφορίες που συγκεντρώνονται στην δίωξη εκβιαστών, συνεργαζόταν ως “βαρύ πιστόλι” στον κόσμο της νύχτας. “Δεν γνωρίζαμε καν την ύπαρξη του” λέει αφοπλιστικά στο edolio5 αξιωματικός της ασφάλειας. 

-πηγή : edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.