Έρχεται ο Μπερτάκης, με εργάρα, στις 15 Οκτωβρίου

Νίκος Οικονομόπουλος- Κώστας Μπερτάκης- Πέτρος Ιακωβίδης

Opening είναι. Μετά από 2 χρόνια. Και αυτό που θα γίνει στο Φαντασία, την Παρασκευή, στις 15 Οκτώβρη, δεν θα είναι έργο απλό, θα είναι εργάρα. Γιατί σύμφωνα, με το παρελθόν, από καταβολής Κώστα Μπερτάκη στην νύκτα, με βάση το γίγνεσθαι της τελευταίας δεκαετίας του επιχειρηματία αυτού, θεωρείται σίγουρα η Νο 1, όχι η Νο 2, δύναμη του πρωταθλήματος, μπροστά από όλους. Στη σούμα υπερείχε σ’ όλους τους τομείς. Έτσι είναι, ο Μπερτάκης, τα τελευταία χρόνια τους έχει πάρει για καλά τον αέρα. Και αυτό θα επιχειρήσει να κάνει και σήμερα, που έχει κλονιστεί η ισορροπία στη νύκτα, λόγω της γνωστής πονεμένης ιστορίας του κορωνοϊού.

Εργάρα σημαίνει να ανεβάσεις ψηλά, απευθείας στο ταβάνι, το προσφερόμενο προϊόν. Και είναι πολύ πιθανό, πολύ κοντά, δεν αποκλείεται να τα καταφέρει, αφού έχει τους καλύτερους πρεσβευτές. Νίκο Οικονομόπουλο και Πέτρο Ιακωβίδη. Βέβαια!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εργάρα, επίσης, σημαίνει να ξέρεις όλα τα κόλπα του παιχνιδιού. Τα γνωστά και τα άγνωστα. Ακόμη και τις κατινιές, τις ρουφιανιές. Τι θα ξεράσει η μια πλευρά, τι η άλλη. Δικαιολογημένα κι όχι. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, όλα έχουν σχέση με το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Αυτό δεν είναι στην προσωπική έκθεση ιδεών, είναι στάνταρ. Σε αυτή την περίπτωση, ο χαβαλές είναι δεδομένος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.