Επτάψυχος Πέτρος

Ο απόλυτος εφτάψυχος, στ’ αλήθεια εφτάψυχος. Ο ορισμός του μπορεί να άργησε κάπως, αλλά να έφτασε η ώρα, τώρα είναι, να φύγει και να κουνήσει το μαντήλι. Αυτή τη φορά, τέλειωσε ο χρόνος του, δεν τον παίρνει για αλλά κόλπα, ότι είδαμε, είδαμε ..

Και τελικά ; Δεν έχω ιδέα πως μπορεί να το κάνει, αλλά όλο και κάτι θα βρει να τις καπουλαρει, σα να έχει εφτά ζωές, εφτά ψυχές. Αυτός είναι ο αμφιλεγόμενος κουμανταδόρος στην πατρινή ομάδα της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης. Και πιο αμφιλεγόμενος έγινε, με το που έσκασε η μεγάλη ιστορία περί στημένων αγώνων. Κάθε φορά που λες τα δανικά λεφτά τελείωσαν, πως θα συνεχίσει να πληρώνει τις πρόσφυγες, να αγοράζει παίκτες, κάθε είδους υποχρεώσεων, ο Πέτρος σε εκπλήσσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε από τις πρώτες ομάδες που έστειλαν τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της SL2 για την σεζόν 2023-24 καθώς πλήρωσε το παράβολο των 7.500 ευρώ ενώ να τονίσουμε ότι η προθεσμία που έχουν οι ομάδες της SL2 για να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα εκπνέει στις 24/7.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.