Επιτυχία με την σφραγίδα της BSK-skipper– Το Tsipas Blog εξηγεί πως από την Κρήτη που «γεννήθηκε» το πρώτος σκάφος, κατάφερε να φτάσει στις ακτές της Αμερικής

Το success story της BSK-skipper : Ανάπτυξη, αύξηση τζίρου, νέες θέσεις εργασίας και επέκταση σε ξένες αγορές. To ελληνικό ναυπηγείο φουσκωτών σκαφών, τo οποίo εμπνεύστηκε το 2000 ο Παύλος Σταυρουλάκης, στην Κρήτη. ‘Όταν συνειδητοποίησε ότι είναι ευλογία να έχουμε θάλασσα παντού γύρω μας στην Ελλάδα. Είναι θησαυρός. Δεν έμεινε, όμως, στα επιφανειακά, απλά να φτιάξει ένα σκάφος, όπως όλα τα άλλα. Οι προσδοκίες του ταξίδεψαν πολύ παραπέρα. Στο να δημιουργήσει το τέλειο σκάφος, στο να διασχίζει τις θάλασσες. Να στο πω αλλιώς : Να καλύψει την ανάγκη όλων μας, πριν καταλήξουμε στον τουρισμό. Να δημιουργήσει το μέσο μας, για το ταξίδι μέσω θαλάσσης.

Η επόμενη γενιά. Είναι πάντα απαραίτητη, να μπει στο παιχνίδι. Μιλάμε για αυτή που έχει υπαρξιακές αγωνίες. Που την ενδιαφέρει να εννοήσει τον κόσμο και να ερευνήσει. Να αφήσει τα αποτύπωμα του, τα πράγματα τις συνθήκες, να τα πάει τουλάχιστον, ένα βήμα παραπέρα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε με την άλλη, της αγγαρείας. Πρέπει, επιτέλους, να τελειώσουμε, να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με αυτήν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

O Αλέξανδρος και ο Γιώργος, της οικογένειας πάλι, είναι στη γενιά την πρώτη. Δεν νομίζουμε έτσι, είναι έτσι. Δεν έμμειναν σε αυτό το υπέροχο που βρήκαν από τον πατέρα τους, αλλά το έκαναν ακόμη ποιο υπέροχο. Έβαλαν το κεφάλι τους κάτω να κατεβάσουν τρόπους, ιδέες, πατέντες ανάπτυξης και διάδοσης. Χωράφι είναι το μυαλό που πρέπει να το καλλιεργήσετε. Ιδέες που μεταφράζονται σε δημιουργία σκαφών από το μηδέν, που θα είναι τόσο exclusive & design affect, ώστε να συγκινήσουν λάτρεις σε κάθε σημείο του πλανήτη. Τα σύνορα άλλωστε δεν σημαίνουν τίποτα για τη θάλασσα. Ήταν σίγουροι πως νόημα για την δουλειά τους θα είχε ν’ απευθυνθούν στην παγκόσμια αγορά. Και αυτό προσπάθησαν από την αρχή να κάνουν. Και μαντέψτε… το πέτυχαν!

Μπορεί να είναι εικόνα φύση και σώμα νερού

Οι “διαβασμένοι” παρατηρητές, που παρακολουθούν την εξέλιξη της BSK-skipper, μιλούν για το success story της, που γιγαντώθηκε, κυρίως επικοινωνιακά. Από τη συμμετοχή στην ιδιοκτησιακή ομάδα, του Δημήτρη Φιντιρίκου, ο “Mr ο γεννημένος μπορείς τα πάντα να καταφέρεις, αρκεί να το θες!

Γιατί ο Φιντιρίκος “πουλάει”, όπως η Ακρόπολη στους ξένους τουρίστες. Την οποία κάθε μέρα το επισκέπτονται περισσότεροι από 16.000 άτομα. Από τους αρχαιόφιλους μέχρι τους νυχτόβιους και τους…θαλασσινούς. Δεν χρειάζεται να το τεκμηριώσουμε. Μόνο να λάβετε υπόψη εμάς, που έχουν κοπιάσει ερευνώντας το θέμα. Παρουσία της BSK-skipper : GNTM, ταινίες του Χόλιγουντ, στις μεγαλύτερες εκθέσεις επαγγελματικών σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

Και στην Μύκονο, εννοείται πως έχει μπει. Σε μια συνεργασία με τον πολυπράγμων ντόπιο επιχειρηματία, με το ανήσυχο πνεύμα, Φλώριο Ασημομύτη.

BSK Marine | Skipper Powerboats
Διεύθυνση: Παρ. Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου 39, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0555 5622
skipper-bsk.com
Facebook
Instagram

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και σώμα νερού
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ONLY BY APPOINTMENT ENTER PLEASE REGISTER το SKIPPER SKP æ"
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "KIPPER POWERBOATS"
Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού και κείμενο που λέει "DÜSSELDORF 21-29 JAN 2023 HALL 5 BOOTH D22 BSK SKIPPER |POWERBOATSI POWE SKIPPER boot Düsseldorf"
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "SKIPPER MEKTRIN MEKTRIN MOTORS EXCLUSIVE DEALER FOR ALBANIA| MONTENEGRO IKOSOVO SERBIA moo"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και γένι
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.