Μαγκιά κλανιά κατά του Tsipas Blog για τον Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης- Ηλίας Τσίπας

Ο διαδικτυακός Τσίπας αυτός είναι. Αυτός που είναι. Αρέσει, δε αρέσει, δεν αλλάζει η φτιαξιά του. Το ύφος του, η κοσμοθεωρία του. Σίγουρα, δεν το λες παπαδοπαίδι, με όλα τα.. αγιωτικά του, να συγχωρεί και να είναι με όλους μέλι γάλα. Δεν μπορείς, όμως, να μην του αναγνωρίσεις, ότι τους ακούει όλους. Ακόμα και αυτόν, που είναι για μπάτσες και καρπαζιές. Tου ανοίγει την πόρτα, τον αφήνει να μπει στο γήπεδο του και λέει “έλα, εδώ είμαι. Βρίσε, φώναξε, βγάλτα από μέσα σου”.

Πόσο ωραία θα ήταν η ζωή αν όλοι, και ο ποδοσφαιριστής, και ο τραγουδιστής, και ο πρόεδρος, και ο πολιτικός, όλοι αυτοί οι ποιητές, την έβγαζαν τη δουλειά έτσι, με πνεύμα χαλαρωτικό και cool. Σαν εμένα..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βοθρατζής, δεν είναι ανάγκη να αναφέρω το όνομα του, διάβασε στο Tsipas Blog, «Μπράβο στον Μαρινάκη, που το επάγγελμα του είναι Άνθρωπος». Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι ένα από τα περισσότερο διαβασμένα στο site μας και είπε να το παίξει μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι.

Να σας δείξω.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.