Μπράβο στον Μαρινάκη, που το επάγγελμα του είναι Άνθρωπος

Εδώ και κάποια χρόνια αποφεύγω τη γλώσσα του πεζοδρομίου, αλλά ο χαρακτηρισμός ”αρχιδάτος άντρας” είναι ο πιο κατάλληλος για τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του Ολυμπιακού, που δείχνει πως πάνω από τα φώτα, τους αριθμούς και τα φράγκα, βάζει τον άνθρωπο. Τον οποιανδήποτε άνθρωπο, αυτόν που η μοίρα τον έχει ταράξει στα χαστούκια. Έχεις ακουστά για τα χαστούκια της μοίρας; Ρώτησε τους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα.

Ναι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ”αρχιδάτος άντρας”. Να πω την είδηση. Δώρισε 20 οικίσκους, κι ενώ οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν για ακόμη μια βραδιά έξω από τα σπίτια τους, φοβισμένοι από τους συνεχείς σεισμούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την αποκάλυψη έκανε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτωνας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. “Εκφράζω τις ευχαριστίες μου, στον κ. Μαρινάκη, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και διέθεσε 20 οικίσκους, για να τακτοποιηθούν οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Η επικοινωνία αυτή έγινε σήμερα και ήταν άμεση η ανταπόκριση του. Τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κατοίκων, για τη μεγάλη προσφορά του».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.