Επίθεση του in.gr στον Κώστα Βαξεβάνη

Βαγγέλης Μαρινάκης - Κώστας Βαξεβάνης

Το site του ομίλου της Alter Ego επιτίθεται στον εκδότη της εφημερίδας “Documento” με αφορμή ανάρτησή του στο Twiiter, χαρακτηρίζοντας τον “επαναστάτη εκ του ασφαλούς” που “φτιάχτηκε με τα 3 εκ ευρώ του Καλογρίτσα”. Ανυπόγραφο σχόλιο στο “in.gr” με τίτλο “Η… εκ του ασφαλούς χαιρεκακία του Κώστα Βαξεβάνη – Σχεδόν ευχήθηκε στους αστυνομικούς να κολλήσουν κορωνοϊό” κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι ειρωνεύτηκε τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου.

Ο εκδότης της εφημερίδας νωρίτερα είχε γράψει στα social media: “Μπράβο στο ΚΚΕ που κάνοντας συμβολική συγκέντρωση στην Πρεσβεία, ενώ ο Χρυσοχοΐδης φύλαγε με 6.000 αστυνομικούς το Πολυτεχνείο, απέδειξε πόσο καραγκιόζηδες είναι στην πραγματικότητα οι σιδερόφραχτοι της καταστολής. Κρίμα μόνο που οι συνωστισμένοι αστυνομικοί θα νοσήσουν από Covid”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρο το σχόλιο όπως δημοσιεύθηκε στο “in.gr”: “Πριν από δύο χρόνια ο εκδότης του Documento, της εφημερίδας που φτιάχτηκε με τα 3 εκατ. που είχε πάρει εγγύηση ο Καλογρίτσας, κινητοποίησε την Ελληνική Αστυνομία για να συλλάβουν την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης, δύο φορές ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τη Σοφία Ζαχαράκη. Τότε είχε την ανάγκη της ΕΛΑΣ για να κάνει το κομμάτι του.
Σήμερα, επαναστάτης εκ του ασφαλούς, ειρωνεύεται τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ πρόβλεψε ότι θα κολλήσουν κοροναϊό οι 6.000 συνωστισμένοι αστυνομικοί, όπως έγραψε στο twitter. Και μάλιστα έδειξε τη χαιρεκακία του. Θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Συγκεκριμένα, επαινώντας το ΚΚΕ για τη στάση του ανέφερε:
«Μπράβο στο ΚΚΕ που κάνοντας συμβολική συγκέντρωση στην Πρεσβεία, ενώ ο Χρυσοχοΐδης φύλαγε με 6.000 αστυνομικούς το Πολυτεχνείο, απέδειξε πόσο καραγκιόζηδες είναι στην πραγματικότητα οι σιδερόφραχτοι της καταστολής. Κρίμα μόνο που οι συνωστισμένοι αστυνομικοί θα νοσήσουν από Covid».
Προφανώς ο Βαξεβάνης δεν πήγε στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο, απλά κάνει κριτική από το γραφείο του.

Δεν έκανε την ίδια κριτική, ούτε ευχήθηκε, βεβαίως, να κολλήσει Covid ο κολλητός του που κάνει τραπέζια χωρίς μάσκες και σουλατσάρει στα νοσοκομεία χωρίς μέτρα προφύλαξης”.

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.