Έπιπλα φθηνά και καλά, με ένα κλικ

Λόγια καθόλου περιττά, άχρηστα. Η νέα πραγματικότητά είναι. Σήμερα κανείς δεν ψάχνεται στο πως να ψωνίσει κάτι. Χρησιμοποιεί το φορητό τηλέφωνο, ή το λάπτοπ. Σιγά το δύσκολα! Απλά με ένα κλικ, στην πόρτα σας. Η τεχνολογία έχει κάνει τέτοια άλματα, που θεωρείται… αυτονόητο ότι οποιασδήποτε έχει μια καλή ιδέα, είναι σε θέση να την μεταφέρει μέχρι την άλλη άκρη της γης. 

Σαν το Just Shop. Ξεκίνησε στην Πάτρα, ως μια online επιχείρηση, να πουλάει κάποια έπιπλα. Και λίγα χρόνια αργότερα, κατάφερε να μπει στο μυαλό των ανθρώπων, από όλη την Ελλάδα, να αγοράσουν από εκείνο. Πώς έχει τα έπιπλα, για όλα τα είδη και γούστα, πως είναι σε τιμή, που αλλού δεν υπάρχουν, πως θα αρθούν πολύ γρήγορα, από τη στιγμή της παραγγελιάς. Καλή η είδηση, η πληροφορία. Αλλά ας μπούμε στο χώρο του, να δούμε, να πάρουμε μια ιδέα, να δούμε πως δουλεύει το σύστημα, αν ισχύον όλα αυτά..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για πάμε…Μπείτε όλοι τώρα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.