Επιχειρηματικές καραμπόλες στη νύχτα- Ο Ρέμος και οι άλλοι

Επιχειρηματικές καραμπόλες στη νύχτα- Ο Ρέμος και οι άλλοι

Εδώ και πέντε χρόνια, γράφω για την κρίση που έχει χτυπήσει χωρίς έλεος όλη την Ελληνική κοινωνία. Από αυτό το κύμα δεν θα μπορούσε να μένουν «στεγνοί» οι επιχειρηματίες της νύχτας, οι περισσότεροι των οποίων έβλεπαν και βλέπουν τα μαγαζιά τους γεμάτα, αλλά με τζίρους χαμηλούς. Σε αυτό το πλαίσιο, κάποιοι που βλέπουν λίγο πιο μπροστά από άλλους, από τώρα κιόλας, στην αρχή της άνοιξης, μπήκαν στην διαδικασία να προχωρήσουν σε συμφωνίες που αφορούν την επερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φροντίσουν να αφήσουν πίσω τις όποιες «κόντρες κολεγίου» υπήρχαν ή υπάρχουν.

Οι αλλαγές που θα δούμε του χρόνου είναι πολλές. Ο Αντώνης Ρέμος, που τώρα βρίσκεται στη Πύλη Αξιού στην Θεσσαλονίκη, κατά πάσα πιθανότητα, θα τον ξαναβρούμε εκεί και τον επόμενο χειμώνα. Εκτός κι αν τον “αρπάξει” ο κουμπάρος του, ο Μπερτάκης, για το Teatro. Το σενάριο αυτό δεν μου ακούγεται καθόλου περίεργο και μακρινό. Βέβαια, κάποιοι άλλοι λένε πως κάτι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί (για λόγους που δεν είναι της παρούσης).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και μιας και αναφέρθηκα στο «Teatro Music Hall», σύμφωνα με πληροφορίες μου, η ναυαρχίδα του Κρητικού μεγαλοπαράγοντα της νύχτας θα ανοίξει σίγουρα τον χειμώνα που έρχεται. Προς το παρόν, οι συζητήσεις με τους κορυφαίους τραγουδιστές της Ελλάδας συνεχίζονται, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη συμφωνία. Α, να με συγχωρέσετε. Υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο. Το σίγουρο είναι πως τον Δημήτρη Χατζόπουλου τον προσέλαβε ο Μπερτάκης. Όχι, σαν μάνατζερ του Μαζωνάκη, αλλά σα διοικητικό- προπονητικό στέλεχος. Σαν ένα συγκεκριμένο τεχνοκρατικού τύπου εργαλείο στο επιτελείο του.…Και για να το συγκεκριμενοποιήσω, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το tsipas blog, ο αγέραστος και πάντα καινοτόμος Χατζό, θα αναλάβει στην επιστροφή του νυχτερινού κέντρου που βρίσκεται στην Ποσειδώνος τη θέση του διευθυντή.

Από την άλλη, ο Πάολα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν εδώ, μετά από απουσία ενός χρόνου, θα είναι και πάλι στο Έναστρον. Μου ακούγεται πολύ λογικό, να θέλει να επιστρέψει στην επαγγελματική σιγουριά που της προσφέρει ο επιχειρηματίας Γιάννης Ματσίκας. Ιδίως μετά την εντονότατη κόντρα με τον Νότη Σφακιανάκη, της οποίας το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει δύο εβδομάδες νωρίτερα από το μουσικό σχήμα με το οποίο εμφανιζόταν στο Γκάζι Live.

Τώρα, σε ότι αφορά τον Γιάννη Βουτυράκο , όπως έγραψε σε προηγούμενο άρθρο μου, εδώ, στο tsipas blog,η επιλογή του, μετά τον Βρεττό, να δώσει τα ηνία της επιχείρησης του, του Tokyo Theater, στον ταλαντούχο νεαρό Γιώργο Λιβάνη, μετά από συνεννόηση με τον Κώστα Μπερτάκη, δικαιώθηκε και με το παραπάνω. Συνεπώς, υπάρχουν πολλές πιθανότητες η ίδια πετυχημένη συνταγή να ακολουθηθεί και του χρόνου.

Από κει και πέρα, υπάρχουν κάποιοι τραγουδιστές που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία». Δεν υπάρχει τζογαδόρος που να μην νοιώθει τέτοια ερεθίσματα, γαργαλιστικά.

Ένας από αυτούς, ο Θέμης Αδαμαντίδης. Σε καλό φεγγάρι. Σε πολύ καλό φεγγάρι. Βρήκε τον προστάτη του, τον Θανάση Παπαγεωργίου, και σιγά-σιγά σηκώνει κεφάλι. Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η δουλειά και ο μεγάλος, ο πολύ μεγάλος αυτός καλλιτέχνης , o αρχηγός αυτού του επαγγέλματος, να σηκώσει στις πλάτες του το Fever, θα χρειαστεί να βάλει τα εκατομμύρια του σκασμού ο Παπαγεωργίου. Όπως στον Οικονομόπουλο. Πάντως, μη το δένετε κόμπο ότι ο «δάσκαλος» του Βουτυράκου, ο αυτοδημιούργητος, σήμερα «χοντροφορτομένος», ο απόλυτος «νταραβεριτζής», άντρας παλιάς κοπής, θα συνεχίσει με Αδαμαντίδη και τον ερχόμενο χειμώνα.

Κρατήστε αυτό που σας λέω….

Έχουμε και λέμε για τον Νίκο Σπυρίδωνα. Μέχρι τις 25/5 έχει προγραμματιστεί να πάει το σχήμα του Nortn (πρώην Εμπατή) με Αντύπα, Αγγελική Ηλιάδη και Κολέτσα. Για τη συνέχεια, θα ρίξει τη προσοχή του στο κτήριο που στεγαζόταν το Ελιζέ, αφού το μίσθωσε, για να το δουλέψει καλοκαίρι. Το χειμώνα, πάντως, θα παίξει μπάλα σε διπλό… ταμπλό, όπως μας έχει συνηθίσει. Με Εμπατή και Συγγρού Live.

Τα σιγουράκια : Για δεύτερη χρονιά, ο Οικονομόπουλος παραμένει στο Κέντρο Αθηνών του Γιάννη Τσακουμάκου.

Μια από τα ίδια και ο Βέρτης, που θα θα συνεχίσει στο ΥΤΟΝ. Θυμίζω πως στο συγκεκριμένο κέντρο, επί της Πέτρου Ράλλη, εκτός από το βασικό γρανάζι στο εντυπωσιακό μουσικό αποτέλεσμα, είναι και βασικός μέτοχος. Για να είμαι απόλυτα ακριβής, συνεταιρίζεται με την οικογένεια Γιγουρτάκη.

O Aργυρός ; Η ενημέρωση έχει ήδη γίνει και λέει πως στις 24 Μαΐου επιστρέφει στο …ανακαινισμένο Φαντασία, που σε ανεβάζει σαν πελάτη. (Διαβάστε αναλυτικά)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.