“Επανεκκίνηση Εστίασης από αρχές Μαϊου” – Να το πιστέψουμε;

Από πιτσιρικάς το είχα απορία και ποτέ μέχρι σήμερα δεν βρήκα την απάντηση. Την αιτιολογία του φαινομένου. Πότε οι Έλληνες πολιτικοί μας λέμε ψέματα και πότε την αλήθεια ; Κάποιος θα υπάρχει που να γνωρίζει. Νιώθω πάντως πως όλοι, αλλά θα πως οι περισσότεροι, νιώθουν όπως ο εξαγριωμένος απατημένος σύζυγος στην προδοσία. Αρκεί μια φορά να δει την κουτσουκέλα και θα χάσει την εμπιστοσύνη του για πάντα.

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που σκέφτονται κάπως έτσι.  Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο ελληνικός λαός σήμερα, ως προς τις υποσχέσεις που ακούει από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πραγματικά δεν ξέρει τι να κρατήσει και τι να πετάξει στον κάδο σκουπιδιών. Το διαπίστωσα κυρίως σήμερα το πρωί, όταν ανακοίνωσε από τη Βουλή, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ότι οι χώροι εκδηλώσεων όπως τα κτήματα που τελούνται γάμοι και οι εταιρίες catering, θα ανοίξουν από τις αρχές Μαΐου.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Τελικά, στροφή 360 μοιρών, για την εστίαση, μετά το «κράξιμο»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.