Ενίσχυση της φύλαξης και της ασφάλειας από τον συνεταίρο του Φιντιρίκου στην Μύκονο

Σε μία κίνηση αύξησης της ασφάλειας και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας στο διαμάντι του ελληνικού τουρισμού, στη Μύκονο, προχώρησε επιχειρηματικός όμιλος  του νησιού σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία security Brinks.

Η  Brinks Μυκόνου καλύπτει όλες τις ανάγκες φύλαξης και ασφάλειας του νησιού ‘έχοντας ήδη αναπτύξει έναν στόλο οχημάτων με εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά παράλληλα αποτελεί και το κέντρο υπηρεσιών ασφαλείας για όλες τις Κυκλάδες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της εταιρίας, περιπολίες της βοήθησαν σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων βοηθώντας τα θύματα και κινητοποιώντας άμεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ομίλου:

Η FLORIOS GROUP και η ναυαρχίδα των εταιρειών φύλαξης BRINKS δημιούργησε την BRINKS MYKONOS και ανατρέπει τα δεδομένα στο νησί των ανέμων!

Τώρα πια η ασφάλεια και η φύλαξη αποκτούν πραγματικό νόημα και  γίνονται δεδομένο.

  • Βλέποντας την εγκληματικότητα να οργιάζει και τον Μυκονιάτη να στέκεται ανήμπορος θεατής όλης αυτής της κατάστασης, που σα μαύρη κηλίδα εξαπλώνεται και απειλεί να καλύψει τα πάντα,
  • Αφουγκραζόμενοι τη φωνή απελπισίας των πολιτών που ανυπεράσπιστοι γίνονται λεία των εκάστοτε παραβατών
  • Αντιλαμβανόμενοι την ανεπάρκεια των Αρχών να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες για αστυνόμευση του νησιού λόγω ελλιπούς επάνδρωσης
  • Νιώθοντας ντροπή και ευθύνη απέναντι στους επισκέπτες του νησιού που ενώ επιλέγουν τη Μύκονο με κριτήρια ελίτ τουριστικού προορισμού, καταλήγουν να βιώνουν καταστάσεις τριτοκοσμικών χωρών με φαινόμενα εγκληματικότητας και επιθετικότητας που ποτέ μέχρι πρότινος δεν είχαμε γνωρίσει

Κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και  προσφέρουμε ουσιαστική παροχή ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα, αστυνόμευση από άκρη σε άκρη του νησιού και ανανεώνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης του Μυκονιάτη προς τον ίδιο του τον τόπο.

Βάζουμε στοίχημα ότι η φετινή σεζόν και κάθε μέρα από εδώ και έπειτα θα είναι ασφαλέστερη με την εταιρεία μας να καλύπτει κάθε περιοχή, κάθε σπίτι, κάθε πολύτιμο αντικείμενο, κάθε πολίτη καλύπτοντας με ένα πέπλο ασφάλειας όλο το νησί και δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας.

Οι υπηρεσίες μας θα περιλαμβάνουν στατικές φυλάξεις κτηρίων και εγκαταστάσεων, μεταφορά αξιών με θωρακισμένα οχήματα, χρηματαποστολές, υπηρεσίες φύλαξης αεροδρομίων και λιμένων, φύλαξη προσώπων VIP, περιπολίες patrol και 24ωρη άμεση επέμβαση επί περιστατικών σε όλο το νησί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.