Ένας από τους λίγους πατρινούς….

Να το ξεκαθαρίσουμε, για μία φορά ακόμα. Λες “είμαι Πατρινός” στην Αθήνα και σε κοιτάζουν με μισό μάτι. Πως να να μην μας κοιτάξουν με μισό μάτι ; Μια η Πισπιρίγκου, μια η μόνιμα στο πιο βαθύ σκοτάδι Παναχαϊκή. Μια ότι δεν πατάει το πόδι του τουρίστας, μια ο Πελετίδης, που έχει έννοια μόνο τις πλατείες. Μια το Καρναβάλι, βλέπεις το σημερινό εγχείρημα, σε τίποτα δεν θυμίζει αυτό της «ιστορικής εκδοχής». Και τα παραδείγματα δεν τελειώνουν.

Κατά τα άλλα, μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα οι πολιτικοί, ότι είμαστε σε λεωφόρους ταχείας ανάπτυξης και εξέλιξης. Το μούσι. Αν θες την πραγματικότητα, να στη πω. Η πόλη πλέον κάνει να ζουν οι φοιτητές, οι συνταξιούχοι και οι μαστουρωμένοι. Όχι για τους ονειροπόλους, τους πρωτότυπους τύπους. Αυτοί έχουν φύγει μακριά και βρήκαν την υγειά τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ένας τέτοιος. Ο Νίκος Αραβαντινός, µόνιµος σωµατοφύλακας του Ινδού δισεκατοµµυριούχου Γκόταµ Σινγκάνια, του εκκεντρικού πολυεκατοµµυριούχου Νταν Μπιλζέριαν, του µοντέλου Αντριάνα Λίµα κι άλλων διάσηµων προσωπικοτήτων είναι πλέον γνωστός και περιζήτητος. 

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που σχεδιάζει µε απόλυτη ακρίβεια το πρόγραµµα ασφαλείας πολλών διάσηµων και πλουσίων ανθρώπων ανά τον κόσµο.

∆υνατός και έτοιµος σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Στη συνοδεία υψηλών προσώπων, δουλεύοντας µε πελάτες που τον εµπιστεύονται για τις ικανότητες του.

πηγή : pronews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.