Η εμβληματική ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Εξαιρετική ήταν η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αφού είπε όλα αυτά που γράφουν οι χρήστες των social media, αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει πως ο Μητσοτάκης είναι το μεγαλύτερο τρολ της χώρας.

Κανονικά, η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε τρεις άξονες αλλά οι δυο πλημμύρισαν, οπότε έκανε μοναξονική ομιλία.

Ο Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν συγκυβερνά με τα συμφέροντα και τους ισχυρούς της ενέργειας και του ποδοσφαίρου -δηλαδή, αυτός είναι εντελώς διακοσμητικός-, οπότε όλοι καταλάβαμε πως αναφερόταν εμμέσως στον πρωθυπουργό, Βαγγέλη Μαρινάκη, που μπορεί να παρεξηγηθεί αν ο Μητσοτάκης τον αμφισβητήσει και αφήσει υπονοούμενα πως κυβερνάει κι αυτός και όχι ο Μαρινάκης μόνος του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολύ θετική ήταν η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα φορολογήσει τα Airbnb, αν και θα πρέπει να το κάνει αμέσως, γιατί μπορεί να τα πάρει κι αυτά καμμιά πλημμύρα και να μην προλάβει να τα φορολογήσει σαν σπίτια, και να χρειαστεί να τα φορολογήσει σαν κρουαζιερόπλοια.

Πολύ θετικό είναι επίσης το ότι ξεπαγώνουν οι τριετίες και κάθε επίδομα προϋπηρεσίας που βρισκόταν σε αναστολή από το 2012, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πόση χαρά θα έχουν πάρει αυτοί που τα τίναξαν όλα αυτά τα χρόνια με αυτή τη χαρμόσυνη είδηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ήταν τεράστια επιτυχία η απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας -μας τρολάρουν και οι ξένοι τώρα-, ενώ αναφέρθηκε στα καλά νέα από τον τουρισμό και προκάλεσε τρελό ενθουσιασμό στην αίθουσα, αφού ακριβώς εκείνη τη στιγμή ανακοινώθηκε πως ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι σοροί των δυο Αυστριακών που είχαν έρθει να παντρευτούν στην Ελλάδα και τους πήρε το ρέμα και τα κακάρωσαν, αλλά καλύτερα που πέθαναν οι άνθρωποι γιατί ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα· και η Ελλάδα σκοτώνει τη ζωή.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως ο πόλεμος με την κλιματική κρίση θα είναι νικηφόρος -όλο σε πόλεμο είναι η Ελλάδα, με τη ζέστη, με το κρύο, με τη βροχή, το χιόνι, το χαλάζι, την ομίχλη- και τόνισε πως μπορεί να έγινε τρελό μπάχαλο στην Θεσσαλία και κανένας αρμόδιος να μην έκανε την δουλειά του αλλά αυτός είδε και ηρωισμό, αλλά αυτό δεν χρειαζόταν να το πει γιατί όλοι ξέρουμε πως όλοι οι Έλληνες είναι ήρωες και ο τελευταίος προδότης στη χώρα ήταν ο Εφιάλτης.

Κάποιοι δυσαρεστήθηκαν επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως πρέπει να γίνει άμεσα υποχρεωτική η ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις -και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για επιβολή υποχρεωτικής ασφάλισης σε όλα τα ακίνητα- αλλά εγώ θα τον ήθελα ακόμα πιο αποφασιστικό τον Μητσοτάκη.

Αντί να γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση των ακινήτων και των επιχειρήσεων, να ασφαλιστεί όλη η χώρα.

Ασφαλίζουμε όλη τη χώρα, την αφήνουμε να καταστραφεί εντελώς -δεν χρειάζεται προσπάθεια, μια χαρά πάει αυτό- και μετά παίρνουμε τα ασφάλιστρα και φτιάχνουμε από την αρχή τη χώρα όπως θα έπρεπε να είναι.

Σε κάθε περίπτωση, η ομιλία του Μητσοτάκη στην ΔΕΘ δεν έχει καμία αξία, γιατί, μετά τα επόμενα “πρωτοφανή” καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την Αττική, ο Μητσοτάκης θα κάνει διάγγελμα προς το έθνος από το Μέγαρο Μαξίμου που θα έχει φτάσει στο Ελαφονήσι στην Κρήτη.

(Ζήτω η νότια Κρήτη! Ζήτω ο Κομμός. Ζήτω η Τριόπετρα!)

πηγή : pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.