Η εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις του Ατζούν με τον ΑΝΤ1, o νέος παίκτης, ο άντρας άνκορμαν στο ONEΤV και ο γκαντέμης του ALPHA

Η εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις του Ατζούν με τον ΑΝΤ1, o νέος παίκτης, ο άντρας άνκορμαν στο ONEΤV και ο γκαντέμης του ALPHA

O ΣΚΑΪ όπως σας έχω ξαναπεί προχωράει το πρόγραμμά του χωρίς τον Ατζούν αλλά το ίδιο φαίνεται να ισχύει και με τον ΑΝΤ1. Και το λέω αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες φουντώνουν τα δημοσίευματα που θέλουν τον Τούρκο παραγωγό να έχει έρθει σε συμφωνία με το κανάλι του Αμαρουσίου. Η αλήθεια είναι ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι μετά την πρόταση που του έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος και καθόλου δεν του άρεσε ψάχνει λιμάνι αλλού… Μόνο που αυτά που ζήτησε από τα στελέχη του ΑΝΤ1 – μεταξύ αυτών και προκαταβολή 40% μετά το βατερλό με τον ΣΚΑΪ – λίγο έλειψε να τα στείλουν στον άλλο κόσμο. Ετσι, οι Αντεννικοί πορεύονται πλεόν μόνοι τους εφόσον έχουν στη διάθεσή τους το “The Final Four”, ενώ καθόλου τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται το σημερινό δελτίο τύπου που έβγαλε το κανάλι για το νέο τάλεντ σόου στο οποίο προορίζουν τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίασή του.

PING Τώρα ο Τούρκος παραγωγός στρέφει τα δίχτυα του προς το ONETV του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κρούση. Τώρα αν δεν δεχτούν ούτε από εκεί τις προτάσεις του με την υπέρογκη προκαταβολή συν όλα τα προγράμματα που φέρνει στο σακούλι του με τις έξι ώρες υποχρεωτικά προγράμματος την ημέρα, δεν αποκλείεται να στραφεί και πάλι στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV αλλά έχοντας πλέον ρίξει τα φτερά του, αλλά κυρίως τις απαιτήσεις του. Αλλωστε, ο μόνος που καίγεται είναι αυτός κι όχι τα κανάλια, καθώς με εξαίρεση το “The Voice” όλο το υπόλοιπο πρόγραμμά του θεωρείται πλήρως αποτυχημένο και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ακόμα κι ο ΣΚΑΪ βρήκε τον τρόπο να προχωρήσει μπροστά και να γυρίσει σελίδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

PONG Ούτε στο ONETV φαίνεται να κλείνει η Νίκη Λυμπεράκη, πόσω μάλλον στο OPEN, καθώς oι πληροφορίες μου λένε ότι στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη βολιδοσκοπούν άντρες παρουσιαστές και μάλιστα φτασμένους και με συμβόλαια σε ανταγωνιστικά κανάλια. Εχει να γίνει το καλοκαίρι… της κολάσεως!

PONG Μετά τα όσα συμβαίνουν στο ΟPEN νομίζω ότι μόνο εμμονικά δεν ήταν τα όσα έλεγα και έγραφα για το κανάλι όλο αυτό το διάστημα καταθέτοντας μόνο το ρεπορτάζ μου. Κάποιοι άλλοι ή άλλες υπήρξαν εμμονικοί με το όνομά μου αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα… Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει…

PING “Πάνω- Κάτω” λέγεται το νέο τηλεπαιχνίδι που θα κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος στον ALPHA αλλά δεν παίρνω κι όρκο ότι θα παίξει τελικά στην ίδια ώρα με το “Deal”. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στην απογευματινή ζώνη με το “Ελα στη θέση μου” και το καινούριο καθημερινό με τίτλο “Αστέρια στην άμμο”. Πάντως, στο κανάλι ακόμα ψάχνουν το γκαντέμι στη σειρά “Κρατάς μυστικό;” που έχει πληγεί με τόσες αναποδιές από την αρχή της σεζόν και σαν να μην έφταναν αυτά, τώρα τους έτυχε το ατύχημα του Αγγελόπουλου και η αποχώρηση της Καβογιάννη. Εγώ, πάντως, κάτι έχω στο μυαλό μου.

πηγή : tinasmess.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.