Έμπλεξε ο Κορονοϊός με Αϊδινιώτη

Γιάννης Αϊδινιώτης

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης ανακοίνωσε πως αυτός και η γυναίκα του είναι φορείς κορωνοϊού. Σίγουρα, γεγονός που δεν περνάει στο ντούκου, αλλά αλλά όχι ασυνήθιστο για αυτόν. Είναι σαν να φοράει ξανά τα γάντια του μποξ και να ετοιμάζεται να βγάλει νοκ άουτ τον αντίπαλό του, και μάλιστα στον πρώτο γύρο. Αυτός, ο μέγας μαχητής Αϊδινιώτης, από τους πρωτεργάτες της γέννησης του μποξ στην Ελλάδα. Από το μηδέν, κυριολεκτικά, και το έφθασε να είναι η πρώτη μπίζνα στον Παναθηναϊκό.

Πέρα απ’ όλα αυτά. Ο Τσίπας θα σου πει αυτό που δεν θα γράψει η Ιστορία. Η ιστορία της επιβίωσης του, ποιος ασχολείται μόνο με την αθλητική, την μποξερική του Αϊδινιώτη. Τον είπα μαχητή τον νυν αντιδήμαρχο Μαρκόπουλου, όχι μόνο γιατί πήρε τα περισσότερα πρωταθλήματα, τόσο ως πυγμάχος, όσο και σαν αρχιπροπονητής πυγμαχίας στον Παναθηναϊκό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρώτα απ ‘όλα και πάνω απ’ όλα, μαχητής είναι στο ρινγκ της ζωής, όπου κάνει υψηλό πρωταθλητισμό στα προβλήματα, στις δυσκολίες, στις καταστάσεις που προκαλούν αγωνία ή πόνο. Ο τύπος είναι Άχαστος για πάρα πολλά χρόνια. Σε κοιτάζει επίμονα στα μάτια, σε κολλάει στα σχοινιά και με φοβερό αριστερό, ασφαλώς και δεξί, σε στέλνει στο καναβάτσο, όταν νιώσει ότι κάποιος θα αποπειραθεί να τον βλάψει. Και λέω αποπειραθεί, γιατί όσο χοντρό κι αν ακούγεται, με Αϊδινιώτη δεν έχεις καμία τύχη να γλυτώσεις.

Στα γράφω χοντρά. Μην πέσουμε στις λεπτομέρειες και τις αναλύσεις. Προς το παρόν, μια τελευταία κουβέντα. Έμπλεξε ο Κορονοϊός με Αϊδινιώτη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.