Εμφύλιος στο Μαξίμου μετά τον αποκεφαλισμό του! “Θα τα βροντήξω και θα φύγω” φώναζε ο Γεραπετρίτης! Το “τυράκι” με το υπουργείο, ο Δημητριάδης και ο έλεγχος των… υποκλοπών της Ε.Υ.Π.!

Όταν το καράβι βυθίζεται τα ποντίκια πηδούν στην Θάλασσα. Η αναβάθμιση Σκέρτσου σε υπουργό Επικρατείας, σε συνδυασμό με την έλευση Τριαντόπουλου και την παντοδυναμία επί παντός επί στητού του Γρηγόρη Δημητριάδη και αποχώρηση του Λιβάνιου, διαμορφώνουν μια εκρηκτική κατάσταση που όταν ανάψει το φιτίλι δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν.

Ήδη ο Γεραπετρίτης σε συζητήσεις του με υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες εκφράζει μια δυσφορία για τις εξελίξεις, δηλώνει κουρασμένος και αφήνει υπόνοιες του τύπου «θα παραιτηθώ»! “Δεν θα είμαι ούτε καν υποψήφιος βουλευτής”

Όπως πρώτο απεκάλυψε το edolio5 και αργότερα το ρεπορτάζ αναπαρήχθη από δεκάδες SITE ο πρωθυπουργός πρότεινε στον Γεραπετρίτη να αναλάβει το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Ο Έμπειρος δικηγόρος όμως γνωρίζει καλά ότι το υπουργείο αυτό χωρίς την αρμοδιότητα για την Ε.Υ.Π. δεν έχει κανένα νόημα σε σύγκριση… με τα κυβικά του και έθεσε ως προϋπόθεση αν πάει στο υπουργείο να πάρει και αυτήν την αρμοδιότητα, γεγονός που θεωρείτε ήδη αποκλεισμένο. Το χειρότερο δε όλων είναι ότι την αρμοδιότητα για την Ε.Υ.Π. την έχει ο Δημητριάδης με τον οποίο ο Γεραπετρίτης δεν λέει ούτε καλημέρα. Όπως φαίνεται και σε αυτήν την ευαίσθητη περίοδο ο Δημητριάδης δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τις… επισυνδέσεις σε άλλα αυτιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γεγονός είναι πως πλέον στο Μαξίμου έχει μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχηματισθεί ένα ισχυρό δίπολο μεταξύ του ανθρώπου για όλες τις δουλειές και διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού  Γρηγόρη Δημητριάδη και του ανερχόμενου Άκη Σκέρτσου, στελέχους  που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.