Η Ελλη, η Νίκη, οι απολύσεις και τα άλλα παιδιά του OPEN, τα σενάρια για τον Μουτσινά και ο “κουβάς”

Η Ελλη, η Νίκη, οι απολύσεις και τα άλλα παιδιά του OPEN, τα σενάρια για τον Μουτσινά και ο “κουβάς”

Ηταν που δεν θα συνέβαινε… Δυο χρόνια μετά την εξαγορά του Εθνους από τον Ιβάν Σαββίδη έναντι του τιμήματος των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, αναστέλλεται από αύριο η έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση,  παραμένει σε κυκλοφορία η κυριακάτικη έκδοση και φυσικά το σάιτ της εφημερίδας. Να σημειώσω ότι ο φόβος για κύμα απολύσεων από αύριο είναι κάτι παραπάνω από ορατός, ενώ η αβεβαιότητα στο κανάλι καλά κρατεί καθώς εννοείται ότι πρόκειται για συγκινωνούντα δοχεία.

PING Για διακοπές φεύγουν οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Γιάννης Σαραντάκος από την άλλη εβδομάδα, καθώς η τελευταία τους εκπομπή θα προβληθεί την Παρασκευή. Από Δευτέρα τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Δημήτρης Φρέσκος και η Ανθή Βούλγαρη που θα παρουσιάζουν την εκπομπή “Ωρα Ελλάδος καλοκαίρι” για δυο εβδομάδες και μετά θα έρθει η σειρά της Ηρούς Ράντου και πού ξέρετε αν τα πάνε καλά γιατί όχι και να αναλάβουν πιο κεντρικό ρόλο το χειμώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

PONG Με τον πλέον σιωπηλό τρόπο – και σε πλήρη αντίθεση με την ανάληψη καθηκόντων στο κανάλι της Παιανίας – αποχώρησε η Ελλη Στάη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και κάπως έτσι κρεμάει ως άνκοργουμαν το στυλό της. Τη θέση της αναλαμβάνει η Νίκη Λυμπεράκη, ένα πρόσωπο που αν και κρατάει μια πολύ σιωπηλή και μετριοπαθή στάση είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο χρόνο έχει δεχτεί ουκ ολίγες προτάσεις και για θέσεις που κανείς δεν φαντάζεται. Τελικά, το φλερτ της με το Open που ούτε λίγο ούτε πολύ της στοίχισε την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ κατέληξε σε γάμο κι έτσι από αρχές Σεπτέμβρη θα μας λέει τις ειδήσεις από καινούριο μετερίζι.

PING Οσονούπω θα ανακοινωθεί και επισήμως ο “Αδύναμος Κρίκος” στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Τάσος Τρύφωνος και όχι τον Νίκο Μουτσινά όπως κάποιοι συνεχίζουν να γράφουν. Συμφωνα με πληροφορίες μου, ο παρουσιαστής του “Για την παρέα” μπορεί πέρσι να δέχτηκε πολλές προτάσεις και στενό μαρκάρισμα για να κάνει παραπάνω πράγματα από την εκπομπή, αλλά είναι πολύ έξυπνος για να κάψει έτσι εύκολα το χαρτί του. Αλλωστε, οι θεατρικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να ανοίγεται παραπάνω στην τηλεόραση. Αυτό σημαίνει ότι όσοι γράφουν για παράλληλη συμμετοχή σε άλλα πρότζεκτ του ΣΚΑΪ όπως “Ελλάδα εχεις ταλέντο” ή “Αδύναμο Κρίκο” ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να σκαρφιστούν, μάλλον φαντάσματα βλέπουν.

PONG Με το “The Voice” θα προχωρήσει ο ΣΚΑΪ στο α’ μέρος της σεζόν στο πλαίσιο της συνεργασίας του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό. Αυτό σημαίνει ότι το “Μy style rocks” πάει περίπατο. Και μπορεί επίσημα το κανάλι να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης του παιχνιδιού στο β’ μέρος, ωστόσο, πληροφορίες του tinasmess.gr, κάνουν λόγο για… “κουβά”, καθώς το κανάλι δεν έμεινε ικανοποιημένο από την πορεία του παιχνιδιού. Aρα οι μνηστήρες και οι Πηνελόπες να μην ετοιμάζονται. Μάλιστα, σε ναυάγιο φαίνεται να οδηγείται και το αντίστοιχο παιχνίδι που θέλει να αντιγράψει το Open με παρουσιάστρια τη  Μαρία Μπακοδήμου. 

PING Πόσες μαετακινήσεις, απολύσεις και μεταγραφές να αντέξει πια το τηλεοπτικό ρεπορτάζ… Ηρθαν τα πάνω κάτω και πίσω από τις κάμερες, στα γραφεία Τύπου των καναλιών. Σε λίγο θα χρειαστούμε google maps για να χωνέψουμε τις αλλαγές.

-από tinasmess.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.