Ελλάδα, ρε

Εξακολουθώ να θεωρώ ιστορία μεγάλης ατυχίας, το γεγονός ότι άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ζουν στην Ελλάδα. Στη χώρα που παρακαλώ. Κάνεις καλό και καλό δεν ακούς. Όχι, το κακό θα ακούσεις, την αμφισβήτηση, την κακία. Πρωτάκουστο; Απίστευτο ; Δεν έχει ξαναγίνει ; Συμβαίνει αυτό όμως. Το μυθικό, ρε παιδί μου. Και κανείς, δημοσιογράφος, ερευνητής, κάποιος άλλος, το μαντείο των Δελφών, να δώσει την εξήγηση. Γιατί.

Πότε πρόλαβε να σώσει 15 χελώνες από το κάψιμο, χθες, ενώ η φωτιά στη Βούλα ήταν σε έξαρση, είχε φτάσει σε ιδιαίτερα ανησυχητικό σημείο από το σπίτι του, αυτός ξέρει. Και τα παράτησε όλα. Μιλάμε για βίλα! Μιλάμε για σουπερ καρ αυτοκίνητα και που κοστίζουν ένα κάρο λεφτά. Τέτοιο μεγαλείο καρδιάς, τέτοιες ενέργειες είναι πολλές, παρά πολλές πολλές, σχεδόν καθημερινές, στο ..παλμαρέ του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έλλαδα. Ιστορικά, στοχοποιούν και λασπώνουν, τον κόσμο της προσφοράς.. Και τα λαμόγια, τα έχουν για ονόματα και μεγάλους, που θέλουν να τους μοιάσουν. Ελλάδα, ρε!

Διαβάστε επίσης : Respect

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.