Εκτός ο Votanikos στην επανάσταση στη Νύχτα

Οι μεγάλες ομάδες συνεχώς και καθημερινά χάνουν. Η Αργεντινή έχασε από την Σαουδική Αραβία. Πριν να γίνει η παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η Βραζιλία πήγε σπίτι από την Κροατία. Η Ισπανία από το Μαρόκο. Εν τω μεταξύ ο Πουτιν τα βρίσκει σκούρα στην Ουκρανία και αλλάζει στρατηγική. Και ο Μητσοτάκης πέφτει στις δημοσκοπήσεις!

Ποιο είναι το θέμα μας. Η απομυθοποίηση των μεγάλων! Δεν υπάρχουν μεγάλοι, το ξεκαθαρίζω. Έχουν τελειώσει. Είναι σκέτο ρίσκο να πεις πως υπάρχουν ακόμη. Μόνο στο μυαλό παίζουν και λειτουργούν ως παγίδα στον τζόγο. Όταν ο παίκτης καλείται να ποντάρει σ’ αυτό και σε κείνο το ματς. Είναι τόσο διακριτό πως το τοπίο σήμερα είναι περίεργο και μπερδεμένο, που επιτρέπει κατεστημένες αλλαγές. Ανατροπές. Επαναστάσεις. Αρκετές ομάδες. Μεγάλες ομάδες, κορυφής, βαραίων βαρών. Ομάδες υψηλού αιθερικού. Εκεί που δεν το περιμένεις. Τις βλέπεις να μην μπορούν, να συνδεθούν με της Ιστορία τους. Καμία σχέση με το παρελθόν. Καμία σχέση με τις προβλέψεις!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Βέβαια! Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Το τραγουδιστικό θέαμα, αυτό που είναι στο πρότζεκτ Γιώργος Σαμπάνης-Έλενα Παπαρίζου, στο Votanikos. Ξεκίνησε ως προϊόν βιτρίνας της Νύχτας, έτσι εξελίχθηκε, στα μεγαλύτερα έσοδα φέτος. Δεν υπάρχει άλλη ανάλυση, παρά αυτή. Και αν προκύψει, θα είναι για λόγους σκοπιμότητας.

23, 24, 25/12 γιορτάζουμε μαζί τους, τα Χριστούγεννα!
➡️ Κρατήσεις: www.votanikos.gr
☎️ 2103473835

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.