Εκτός φυλακής η Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη στην Γλυφάδα για μεταφορά ναρκωτικών, αποφάσισε η ανακρίτρια Ευτυχία Μπελενιώτη

Την αποφυλάκιση του γνωστού μοντέλου που συνελήφθη στη Γλυφάδα αποφάσισε η ανακρίτρια και πρόεδρος Πρωτοδικών, Ευτυχία Μπελενιώτη, κάνοντας δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει ο συνήγορος της 29χρονης, Αλέξης Κούγιας.

Όπως επισημαίνεται είχε προηγηθεί πρόταση προς την ανακρίτρια από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργο Καλούδη, ο οποίος είχε κάνει επίσης δεκτό το αίτημα.

«Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα … δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της … σε απόλυτη κατάρρευση» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνηγόρου του μοντέλου.

Και προσθέτει πως «κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα … από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της».

Σημειώνεται ότι, το 29χρονο μοντέλο είχε κατηγορηθεί για κατοχή και διακίνηση κοκαϊνης 7,8 κιλών, που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της. Η ίδια σε δηλώσεις της είχε υποδείξει ως υπεύθυνο για την υπόθεση τον σύντροφό της.

Αναφερόμενος σε προηγούμενη δήλωση του στις έρευνες που έγιναν κατ’ εντολή της ανακρίτριας, ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας είχε από τότε κάνει λόγο για σαφή απόδειξη περί μη εμπλοκής της 29χρονης.

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.