Aluminium Αrt S.A, το όνειρο στο αλουμίνιο

Το αμερικάνικο όνειρο. Το όνειρο όλων. Ακόμη και αυτών εκτός Αμερικής. Οπουδήποτε στον κόσμο, κυνηγάνε αυτό το κόλπο. Ότι, δηλαδή, ο καθένας, από το τίποτα και από το πουθενά, έχει την ευκαιρία να γίνει μέγας και τρανός. Να τον μάθει ο ντουνιάς όλος. Να κονομήσει τα φράγκα της ζωής του και της αιωνιότητος. Να βρεθεί στο δρόμο τους, η ευκαιρία, που θα είναι τεράστια και και άμα έχεις ταλέντο και αξία, ο δρόμος είναι ανοικτός στο σουξέ.

Το αμερικάνικο όνειρο. Και πράγματι έχει επιβεβαιωθεί πλειστάκις και πολλάκις. Ως επιχειρηματίας, ως καλλιτέχνης, ως επιστήμων, ως ο βασιλιάς του αλουμινίου. Ναι του αλουμίνιου, υπάρχει και λέγεται Aluminium Αrt S.A.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι σημαίνει Aluminium Αrt S.A; Είναι από τους πρωτοπόρους στο χώρο εμπορίας, κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976 από τον Νικόλαο Αλεξόπουλο και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς με ανανέωση των εγκαταστάσεών της και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, μηχανήματα, τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, έχει περάσει στα χέρια του Κωνσταντίνου Αλεξόπουλου.

Τι είναι αυτό που πρεσβεύει υπαρξιακά και φιλοσοφικά; Μιλάμε για υπηρεσίες, προϊόντα, έργα, που γράφουν ιστορία. Δεν θα πω άλλα. Τα άλλα, μόνο αν κάνετε κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.