Εκκρεμούσε ένταλμα για 11 χρόνια φυλακή! Συνελήφθη στην Καλλιθέα ο 78χρονος επιχειρηματίας π. ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Μπατατούδης για καταδίκες που αφορούσαν ακάλυπτες επιταγές και χρέη στο δημόσιο

Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Μπατατούδης.

Ο Γιώργος Μπατατούδης, ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ είχε απασχολήσει και πριν από χρόνια τις Αρχές, συνελήφθη στην περιοχή της Καλλιθέας από αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων της Ασφάλειας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (10-2-2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό δημόσιο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.