Λαμπερή βραδιά για τον διπλά πλατινένιο, Νίκο Μακρόπουλο

Πλήθος επωνύμων παραβρέθηκε στην απονομή του διπλά πλατινένιου άλμπουμ του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα».

Makropoulos1745

Εκτός από τους συντελεστές έδωσαν το παρών φίλοι, δημοσιογράφοι και πολλοί συνάδελφοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Makropoulos1749

Μεταξύ αυτών ο Σταμάτης Γονίδης, ο Bo, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Βασίλης Δήμας, ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Stan, η Βασιλική Νταντά, η Julie Massino, η Γιούλη Τάσσου, ο Σάκης Αρσενίου, ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Καραφώτης και Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Makropoulos1737

Την εκδήλωση διοργάνωσε η δισκογραφική εταιρία του Νίκου Μακρόπουλου, Sonar music η οποία ξεχώρισε για τον άψογο προγραμματισμό της.

Makropoulos1741

Η απονομή έγινε από τον παραγωγό και ιδιοκτήτη της Sonar music, Αντρέα Γιατράκο και την Έφη Κοντού συνιδιοκτήτρια της εταιρείας. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος της βραδιάς δόθηκε ως δώρο το άλμπουμ σε πρωτοποριακή συσκευασία με USB.Makropoulos1733

Το album «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα» αποτελείται από 23 τραγούδια, ξεπέρασε συναθροιστικά τα 60.000.000 views στο you tube και σημείωσε δεκάδες εκατομμύρια streams στο Spotify.

Makropoulos1725
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.