Είπε το ναι, και έγινε… χαμός

Στα χρόνια μέχρι και πριν από εμένα, κάνανε οικογένεια. Σήμερα δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό. Θέμα εποχής; θέμα επιλογής; Ότι και να είναι, να φταίει, δεν αποφασίζουν εύκολα οι νέοι, να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ τους, οι διαφορετικοί κόσμοι τους, από δύο να γίνουν ένα. Να διαιωνίσουν το είδος τους, να προσαρμοστούν κάτω από τα ίδια θέλω, να είναι μαζί για πάντα.

Πως να το αποφασίσουν, απλά δεν το αποφασίσουν, δες τι παίζει γύρω σου. Σήμερα, λοιπόν, τα ηλεκτρονικά πρότυπα δεν θέλουν την οικογένεια και τα παιδιά, την αιώνια εφηβαία και το ξεσάλωμα θέλουν. Κανονικό ρεμάλι. Όπως το λέω και δεν θαρρώ πως είμαι υπερβολικός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αντίθετος με αυτόν τον νέο κόσμο, είναι ο Δημήτρης Μεσούλας, ξέρετε ποιος είναι. Επιχειρηματίας της μαζικής εστίασης ταξινομείται, που όλο και πιο ψηλά πηγαίνει, στα επαγγελματικά είναι αυτό. Την κορυφή έπιασε και στα προσωπικά του, με την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του. Χθες την έκανε, στο Λουτράκι, με ειδικό σκηνικό, με πολλούς επώνυμους τραγουδιστές καλεσμένους.

Η Σοφία είπε το ναι, τα στιγμιότυπα ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, και ακολούθησε χαμός!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και όρθια άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.