Η είδηση της 10ετιας

Η επόμενη μέρα του #metoo, φέρνει το κλάμα για τις spice girls, τις wannabe, τα ψευτομοντέλα. Που θέλουν να γίνουν μοντέλα κανονικά, να χωθούν, να περνάνε καλά. Αυτές που θέλουν ζωάρα, που έχουν μάθει με σκάφη, διήμερα, τριήμερα, αραλίκι στην Μύκονο καλοκαίρι. Αράχωβα τον χειμώνα.

Θα κατέβουν – και πολύ λογικά- τα ρολά όλων αυτών, που ξέρουμε, που έχουν κατακλύσει τον πλανήτη του Instagram. Γιατί προφανώς δεν θα έχουν σε ποιον να απευθυνθούν. Η πελατεία τους, κυρίως διάσημοι και πλούσιοι, δεν θα τις υπηρετεί πλέον, θα ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας, θα πουν “Άσε μακριά, μην πάμε για καυλάντα και στο τέλος βρούμε το μπελά μας, όπως τόσοι άλλοι”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οπότε τι θα γίνει; Μια μερίδα των αντρών αυτών, θα πάνε στις κανονικές βίζιτες, από γραφεία. Τόση ώρα, τόσα λεφτά, και αυτές, θα αυξηθούν κιόλας. Ενώ το άλλο κομμάτι των αντρών της κουβέντα μας, θα γυρίσουν στα παραδοσιακά κορίτσια, για σπίτι και οικογένεια. Αλλά πόσες υπάρχουν τέτοιες;

Άλλο τεράστιο θέμα αυτό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.