Είχαμε έναν, πρόκυψε και δεύτερος Δήμαρχος, που δεν θέλει την …Νύχτα! Κωνσταντέλλος εναντίον Ακτής Βουλιαγμένης: «Δεν θα επιτραπεί η συναυλία Μαραβέγια – Τα εισιτήρια για την παραλία θα μειωθούν»

Οι προληπτικοί οπαδοί, ήδη έχουν εξάγει τα συμπεράσματα τους. Σε σχέση με τον κόσμο της νύχτας. Τίποτα δε γίνεται τυχαία. Τίποτα δεν γίνεται έτσι απλά. Καθόλου η έκπληξη.. Δεν τον θέλουν, δεν τον μπορούν. Ο κορονοϊός δεν τους έκατσε, αλλά σκαρφίσθηκαν νέο κόλπο. Ποιο είναι αυτό; Η ηχορύπανση. Ανεπαρκής η νομοθεσία, δεν υπάρχει καμία… κοινή ησυχία. Πρωτόγνωρη από τα νυχτερινά κέντρα, λένε. Και για να την τελειώσουν τη δουλειά, έβαλαν μπροστά τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ήταν ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, προέκυψε και άλλος.

Κατά της «αυθαίρετης» τιμολογιακής πολιτικής της Ακτής Βουλιαγμένης, αλλά και της συναυλίας-πάρτι που προγραμματίζεται να γίνει εκεί στις 9 Ιουλίου από τον Κωστή Μαραβέγια τάσσεται ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τη δυσαρέσκειά του για τη συναυλία που προγραμματίζεται να γίνει στην Ακτή Βουλιαγμένης από τον Κωστή Μαραβέγια σε συνεργασία με την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου, στις 9 Ιουλίου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με Παρέα» του ΣΚΑΙ. Μιλώντας για την «αυθαίρετη» όπως τη χαρακτήρισε και «ανεξήγητη τιμολογιακή πολιτική της πλαζ “Ακτή Βουλιαγμένης”», ανέφερε μεταξύ άλλων πως η συναυλία που πρόκειται να γίνει εκεί σε τρεις εβδομάδες δεν έχει αδειοδοτηθεί, όπως ορίζει ο νόμος, και ούτε πρόκειται να αδειοδοτηθεί από τον Δήμο, καθώς «κρίνεται πως θα ενοχληθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η ήδη κορεσμένη με υπερτοπική κίνηση πόλη, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.