Έφυγε από την ζωή η «σκιά» της Motor Oil που ήξερε όλα τα μυστικά της ζάμπλουτης οικογένειας! Ο επιχειρηματίας Γιώργος Αλεξανδρίδης – δεξί χέρι του Βαρδή Βαρδινογιάννη και άνθρωπος των ειδικών αποστολών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τους οικιακούς βοηθούς την Κυριακή το πρωί

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Αλεξανδρίδης έφυγε από τη ζωή σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, σε ηλικία 93 ετών. Το ιστορικό στέλεχος της Motor Oil, δεξί χέρι του Βαρδή Βαρδινογιάννη και άνθρωπος για τις ειδικές αποστολές , άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στο Παλαιό Φάληρο, από ανακοπή καρδιάς.

Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια ήταν μη εκτελεστικό μέλος του Συμβουλίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από το 1970, όταν και ιδρύθηκε η Motor Oil, ο Αλεξανδρίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της επιχείρησης. Για πολλά χρόνια υπήρξε πιστός φίλος και σύμβουλος του ζεύγους Βαρδινογιάννη, συνοδεύοντάς τους σε εκδηλώσεις και συναντήσεις.

Ήταν ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα για τους πάντες στην Motor Oil και η οικογένεια Βαρδινογιάννη τον εμπιστευόταν απόλυτα.

-edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.