Ποια μπουζούκια, αυτά που ήξερες είναι παλιά ! Ο Τσακουμάκος πρώτος το πήρε χαμπάρι

Δύσκολο έως ακατόρθρωτο είναι να κερδίσεις σήμερα τον πόλεμο στην νύκτα. Γιατί έχει αλλάξει τόσο πολύ το τοπίο, δεν έχει καμία σχέση με ότι ξέραμε. Που να το πεις και να σε πιστέψουν, πως το κουμάντο το κάνουν οι τραγουδιστές. Και εσύ ο επιχειρηματίας, μη βγάζεις άχνα, τσιμουδιά, μη κάνεις κιχ, μην ακούσω τίποτα, κουβέντα. Γιατί ξέρεις τι θα γίνει. Θα σου φύγω και θα κλαίς με μαύρο δάκρυ. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα αλλά, αλλά.

Είναι η αλήθεια και όχι κάποια φιλοσοφική άποψη. Αυτό ακριβώς είπε ο Ηλίας Τσίπας, στο podcast του Σωτήρη Γεωργίου, που ήταν καλεσμένος. Και ο νυχτερινός λαός, σοκαρίστηκε τόσο πολύ, με αυτή την πραγματικότητα, όπως τότε που η Αμερική, είχε ρίξει τις δύο ατομικές μπόμπες στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όμως πρώτος το πήρε χαμπάρι ο… μπαρουτοκαπνισμένος Γιάννης Τσακουμάκος, και αποφάσισε ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης. Εκανε το ξεκίνημα με το «Estate», στο Γκάζι. Aπό live stage για φιρμάτους τραγουδιστές, το μετέτρεψε σε «Parfait». Ή αλλιώς η απόλυτη εμπειρία που μπορείς να ζήσεις σε χώρο μυστηριώδη στην Αθήνα. Που μπορείς να απολαύσεις το δείπνο σου και να παρακολουθήσεις ένα διαδραστικό υπερθέαμα με τριάντα καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Eίναι πραγματικά μαγικό! Διαφέρει από οτιδήποτε έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στη νυχτερινή ψυχαγωγία.

Το Parfait Athens γεμίζει τις νύχτες μας γεύσεις και εμπειρίες | in.gr
Parfait Athens: Μία πρωτόγνωρη εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας | Athens  Voice
Parfait Athens -Η νυχτερινή διασκέδαση έτσι όπως δεν την έχετε ξαναζήσει! -  iefimerida.gr
Parfait Athens: Φαγητό με cabaret show - Hotel & Restaurant Daily
Parfait Athens: Υπόσχεται στιγμές αυθεντικής διασκέδασης

Έδωσε ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια στην «ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης». Επειδή στα μαγαζιά του, αυτός είναι ο αρχηγός, ο Τσακουμάκος. Επειδή έχει αντιληφθεί πως ο νυχτερινός κόσμος χρειάζεται νέα πνοή, εναλλακτικές προτάσεις, για να βγει από το σπίτι του. Τι θα πει αυτό;

Η πασίγνωστη «ναυαρχίδα» του, με το όνομα «Κέντρο Αθηνών». Πολλές μεγάλες ιστορίες έχουν γραφτεί εδώ. Πλούταρχος, Βέρτης και άλλα πολλά. Λοιπόν αυτά ανήκουν στο παρελθόν, σήμερα αφήνει τις πίστες και τα μπουζούκια και πηγαίνει στο night club. Αλλά τι Nightclub; Που θα πρωταγωνιστεί μόνο η electro house μουσική. Είναι ο νέος Βασιλιάς. Που θα έχει όλες τις ανέσεις, για να μπορεί να φιλοξενεί του καλύτερους DJs του πλανήτη, τα φαινόμενα της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής σκηνής. Τόσο ψηλό το επίπεδο. Λέβελ Αμερικής.

Το «Forever Nightclub» είναι γεγονός, κάνει το opening απόψε, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

FOREVER presents @ame_innervisions

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τη σκυτάλη αύριο (25.11.23) θα πάρει το κορυφαίο 88 Butterfly, του Γιώργου Γιγουρτάκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και έρχονται και άλλα σπουδαία!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.