Έφυγε ο The Best

Η είδηση είναι σκληρή. Πέθανε ο πιο πετυχημένος εμπνευστής και υπεύθυνος λειτουργείας περιφερειακού πόρταλ. Η ψυχή του thebest.gr, o δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος, στα 57 του, χάνοντας την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το ταλέντο σ’ αυτή τη δουλειά. Κομμένος και ραμμένος όπως τον θέλουν τα μέσα και ο κόσμος.

Το 2019, τον Ιούνιο, στη στήλη του «Ζώντας με τον καρκίνο» και το «Ημερολόγιο ενός καρκινοπαθούς» στο thebest.gr, περιέγραφε καρέ- καρέ την περιπέτειά του, για να μοιραστεί τις εμπειρίες του με άλλους συμπάσχοντες και να σπάσει τα ταμπού. Και ολοκληρώθηκε στις 9.07 το πρωί στις 29 Ιανουαρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πετυχημένος κατά πανελλήνια αναγνώριση στη δουλειά του ο Νάσος Νασόπουλος. Σούπερ πετυχημένος. Ο παικταράς. Χαιρόσουν να τον παρακολουθείς για το ανοικτό και ουσιαστικό παιχνίδι που έκανε μ’ όποιο θέμα είχε στημένο απέναντί του. Δεν υπήρχε εξουσιαστής, όποιος έκανε το παιχνίδι, είτε στην Πάτρα, είτε στην ευρύτερη περιοχή της, που να μην ήθελε να τον έχει σύμμαχο. Και κανένας δεν αρνήθηκε την παρουσία του στο site του.

Ο πετυχημένος στη ζωή Νάσος, ήταν και πετυχημένος πατέρας. Δύο παιδιών, δύο γιών. Του Περικλή και Θάνου.

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του πιο μεγάλου..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.