Έφοδος των ΕΚΑΜ σε εγκαταλειμμένη εστία φοιτητών! Τραυματίστηκε από αστυνομικούς αλλοδαπός (εκκρεμούσαν σε βάρος του 4 εντάλματα) που είχε βρει καταφύγιο, ενώ πριν μαχαίρωσε γυναίκα συνάδελφο τους. Το στέκι διακίνησης ναρκωτικών και ο ύποπτος ρόλος δόκιμης αστυφύλακα

Μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί της Τρίτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν ληστείες, στην περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις σύμφωνα με αστυνομικές πηγές» έχουν προβεί σε περίπου 22 συλλήψεις. Από αυτές, 13 συλλήψεις έγιναν μέσα στην Πολυτεχνειούπολη και 9 εκτός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και μια δόκιμη αστυφύλακας, η οποία υπηρετούσε στο Α.Τ. Ζωγράφου. Από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, εξετάζεται ο ρόλος της.

Σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επισημαίνει ότι η επιχείρηση διεξάγεται διότι η Φοιτητική Εστία, χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, όπως αναφέρει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μια 35χρονη Ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Η επιχείρηση συνεχίζεται και με την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Ο 30χρονος σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. έχει απασχολήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν τις Αρχές. Μάλιστα, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν τέσσερα εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.