Δεν έφεραν τηλεθέαση Μητσοτάκης – Τσίπρας

…σε Σκάι και Alpha αντίστοιχα

Και οι δυο συνεντεύξεις, τόσο του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ALPHA, από πλευράς τηλεθέασης δεν προσέφεραν τίποτα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που τις φιλοξένησαν. Αντίθετα θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι περισσότερο ζημιά έκαναν! Ωστόσο πρόκειται για τα δυο κορυφαία πολιτικά πρόσωπα της χώρας, με αποτέλεσμα από μόνο του αυτό να είναι κέρδος για τους σταθμούς που είχαν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν τις συνεντεύξεις τους. Αρα η τηλεθέαση ελάχιστη σημασία έχει και σίγουρα δεν είναι πρωτεύον θέμα, αφού δεν μπορούν να εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα λοιπόν το δελτίο του ALPHA (προχθές) με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σημείωσε 16% στο σύνολο και 11,7% στα δυναμικά κοινά. Ενώ το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε 12,5% στο σύνολο και 9,7% στα δυναμικά κοινά. Τέλος, ενδιαφέρον έχει να σημειωθεί ότι το υψηλότερο νούμερο στη συνέντευξη του πρωθυπουργού ήταν στους άντρες 55+ με 16,2%.

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.