Έχουν τις δικαιολογίες τους οι Συριζαίοι

Θα χρειαστούν μια και δυο ακόμα κατραπακιές να φάνε στο κεφάλι για να συνέλθουν οι συριζαίοι… Η μια ήττα, που δεν ήταν ήττα, αλλά συντριβή, δεν την έχουν χωνέψει ακόμα. Ο νικητής των εκλογών πήρε 40 πλας κι αυτοί τα μισά κουκιά. Καταποντισμός. Και ανοίξανε το κουτάκι και αμολάνε απίθανα πράγματα. Δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αποδείξουν ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χώρου. 

Η αλήθεια είναι ότι η πρωτιά και η δευτεριά του σύριζα οφείλεται 100 τα 100% στο ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έκαναν χώρο στον Σύριζα και έφεραν στην κυβέρνηση τον Τσίπρα. Και στη συνέχεια η κατάρρευση του δίδυμου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ταρακούνησε  αυτά τα δύο κόμματα και τα έβαλε στο δρόμο της ανάκαμψης. Να το πούμε αλλοιώς: Μικρή σχέση έχουν οι δυο παραδοσιακές κομματικές δυνάμεις με τη σημερινή ΝΔ και το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα, ο σύριζας τα βρήκε έτοιμα και ενώ από το 2019 δεν σηκώνει κεφάλι, φαντάστηκε ότι για πλάκα θα καταπιεί τον Μητσοτάκη. Με αστεία αντιπολίτευση. Προπολεμική. Παλαιοκομματική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη ξεχνάμε ότι όλα τα κεφάλια του σύριζα προέρχονται από το ΚΚΕ. Έτσι και φάει κανείς την ένεση από πιτσιρικάς στην ΚΝΕ ή στο ΚΚΕ, το εμβόλιο δρα για πολλά χρόνια. Δεν τον αφήνει. Πρώην στελέχη της κομουνιστικής αριστεράς έκαναν μεταγραφή στο ΠΑΣΟΚ και στον Σύριζα, αλλά όλο και ”κάτι” τους έχει μείνει. Βρέθηκαν απέναντι στοι ΚΚΕ, έγιναν υπουργοί με άλλη φανέλα, αλλά το μυαλό δεν απελευθερώθηκε εντελώς. Χάσανε με τον Σύριζα και λένε απίθανες μαλακίες. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Επειδή δεν τους ψήφισε ο κόσμος σημαίνει ότι έχει πουληθεί στη δεξιά, έπαθε το σύνδρομο της Στοκχόλμης, έχει ομίχλη στα μυαλά κι άλλα τέτοια τρελά λένε. Και τα εννοούν και τα λένε δημόσια. Είπαμε. Θα φάνε μι ακόμα κατραπακιά στις εκλογές τον άλλο μήνα και πάλι θα ανοίξουν το κουτάκι.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.