Έτσι έχουν τα πράγματα με την Νάγια Ζορμπανου

Πετυχημένος είναι η τέχνη να παλεύεις συνέχεια για το όνειρο του. Παρά τις δυσκολίες, που σίγουρα θα βρεις μπροστά σου. Δύσκολο να το καταλάβουν, να το κατακτήσουν πολλοί. Αυτό που μόλις διάβασες, αλλά είναι η αλήθεια.. Η μοναδική αλήθεια,

Γιατί, η Νάγια Ζορμπανου τι είναι; Πετυχημένη τραγουδίστρια είναι. Με την έννοια, το περιεχόμενο, την πάνω ανάλυση. Και φλογερή είναι, που σε αρρωσταίνει, που σε κατακτά και που θες να την κατακτήσεις. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, πρέπει να παίξεις έξυπνα. Με οίστρο και έμπνευση. Με φαντασία και αυτοσχεδιασμό. Αυτό κυρίως. Όχι με τυποποιημένες κινήσεις. Όχι με τα κολλήματα της τζογαδόρικης σκέψης σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επανέρχομαι στην τραγουδίστρια Νάγια Ζορμπανου. Τώρα, θα μου πείτε, που τραγουδάει αυτό το καιρό; Θα σας πω λοιπόν ότι κάνει εμφανίσεις επιλεγμένες. Και με το που ολοκληρωθούν οι εργασίες στα Papakia Live Stage.Plus. Υπάρχουν πιθανότητες πολλές, να την δείτε σε αυτό το πολλά υποσχόμενο νυχτερινό κέντρο, στην Πάτρα. Το ‘πια, βγήκα από μέσα μου, και ξέρω ότι αυτή η σκέψη θα αναστατώσει όλη τη μέρα. Και όλη τη νύκτα.

Έτσι έχουν τα πράγματα με την Ζορμπανου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.