Και μετά έχουμε τα σκουπίδια να μιλάνε για τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Πως αλλιώς θα τσουλήσουν στο δρόμο της προσωρινής φωταγώγησης. Προσωρινής, γιατί η “λάμψη” των σκουπιδιών δεν κρατάει πολύ. Έρχονται, φωταγωγούν για λίγο και μετά η διαδικασία του “ούτε η μάνα τους, δεν ασχολείται μαζί τους”. Ούτε με σπρώξιμο δεν μετακινούνται. Και το “ξεβράκωμα” το απόλυτο, η ανηφόρα η μεγάλη, είναι να βλέπουν τον αντίπαλο τους, να στέκεται απέναντί, νικητής, με την πρόκριση “Η αλήθεια έχει λάμψει. Η αγάπη του κόσμου, συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα”. Αυτό είναι είναι το παλούκι.

Η κουβέντα είναι για τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Για την γενναιόδωρη προσφορά του, σε 7 τόνους ζωοτροφής, για τα κυνοκομεία Σπάρτης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι ξεκίνησε η ιστορία. Ο φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας, μετά την γνωστοποίηση του προβλήματος από τον Σπαρτιάτη φίλο του Αλέξανδρο Καστάνη, από τον Μυστρά, θέλησε να βοηθήσει έμπρακτα στην αποκλιμάκωση της κατάστασης στα κυνοκομεία Σπάρτης και στην ομαλή αποκατάσταση προχωρώντας στην άμεση στήριξη των Φιλοζωικών Συλλόγων στο δύσκολο έργο τους που βρίσκονται εδώ και μέρες στην περιοχή,  με την χορηγία 7 τόνων ζωοτροφής για τα αδέσποτα.

Οι ζωοτροφές φορτώθηκαν προχθες Δευτέρα από τις κεντρικές αποθήκες στην Αθήνα και παραδώθηκαν στην Σπάρτη την σήμερα το πρωί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.