Ε ρε τι έρχεται !!!

….Το λαϊκό τραγούδι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά. Προέρχεται από τον ίδιο τον κόσμο και εκφράζει τον πόνο, τη χαρά, την αγάπη και τον ρομαντισμό των απλών καθημερινών ανθρώπων..

Ξεκάθαρα και απλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόνο που περισσότεροι τραγουδιστές είναι μπερδεμένοι. Δεν ξέρουν τι τους πάει και τι δεν τους πάει, ποιον δρόμο να διαλέξουν. Λες και παρακολουθείς τη διαδικασία με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η επιλογή της κατεύθυνσης, προβληματίζει τους μαθητές, δεν έχουν καταλήξει στο δίλημμα.

Όχι και στην Ιουλία Καλλιμάνη. Με επιτυχία συνεχίζεται η επιχείρηση στο να γίνει η επόμενη τοπ πρωταγωνίστρια του λαϊκού. Και μακάρι. Γιατί μόνο αυτό το είδος πορώνει τον θεατή, τον ωθεί να βάλει το χέρι στην τσέπη του, ακόμη και τώρα που δεν υπάρχει μια.

Το πλάνο είναι συγκεκριμένο, δουλεύεται εδώ και πολύ καιρό, και είναι στη φάση που η μια βόμβα θα διαδέχεται την άλλη. Ειδικά αυτή που προαναγγέλθηκε, θα γκρεμίσει τα πάντα και γενικά θα αλλάξει, την πραγματικότητα στην νυχτερινή πραγματικότητα.

Πάρτε γεύση ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.