Δωρεάν κάρτες αξίας 100 ευρώ η κάθε μια, για τους αγώνες του Αίαντα Γαστούνης στην Γ Εθνική

Συμπαθεί κανείς ή όχι τον άνθρωπο και επιχειρηματία Γιάννη Θεοδωρακόπουλο. Το οποίο τελικά είναι αδιάφορο, στο παιχνίδι του ποδοσφαίρου, στο ζήτημα Πρόεδρος στον Αίαντα Γαστούνης στη Γ΄ Εθνική. Δεν γίνεται δεκτή μια… διαφορετική άποψη. Σημασία έχει ότι στο ποδόσφαιρο καλό είναι να παραμείνει. Γιατί δεν έχει προθέσεις να το εκμεταλλευτεί, όπως άλλοι απατεώνες, στο όνομα κάποιας θρησκείας, κοσμοθεωρίας, κάθε ιδεολογίας, κάθε προπαγάνδας με σλογκανάκια για οτιδήποτε κοινωνικό, φιλανθρωπικό, καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό κλπ. κλπ.

Τι έγινε γνωστό. Σαράντα (40) ! Κάρτες Διαρκείας Αγωνιστικής Περιόδου 2022-2023 , αξίας 100 ευρώ η κάθε μία , για την δωρεάν είσοδο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ιστορικού Αίαντα Γαστούνης που αγωνίζεται στην Γ Εθνική Κατηγορία, παραχώρησε στην εkπομπή “Αποκαλύψεις” στο Ionion Fm , του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου , ο πρόεδρος της ομάδας και γνωστός επιχειρηματίας κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι μια αγνή και συγκινητική προσφορά του κ. Θεοδωρακόπουλου προς όλους τους φιλάθλους της Ηλείας που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του Αίαντα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΈΑΝ.

Οι Κάρτες Διαρκείας θα δοθούν τμηματικά μέσα από την εκπομπή “Αποκαλύψεις” – πέντε κάθε ημέρα στους πέντε πρώτους ακροατές που θα τηλεφωνήσουν στον ραδιοφωνικό σταθμό ( τηλ : 2623042100) .

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "1 2 3 3 4 Διαρκείας 10 γωνιστικής περιόδου 11 2022 2023 & 12 είμαι EκeE!! 13 Θa εγώ 14 လ 15 100€ 16 ωτάθλημα ΓΈθνικής 17 18"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.