Δωρεά υλικού στον ελληνικό Στρατό από Πέτρο Βουτυράκο

Πέτρος Βουτυράκος (εκ αριστερών) με υψηλόβαθμο στέλεχος του Δ' Σώματος Στρατού (κέντρο) και τον βουλευτή Νικόλαο Μανωλάκο (δεξιά)

Φαίνεται πως είναι στο dna τους, να βγαίνουν μπροστά, να βοηθάνε και να ενισχύουν. Χωρίς διάκριση, χωρίς όρους, χωρίς να περιμένουν αναγνώριση ή ανταπόδοση.

Μετά τον Μr «Tokyo» Γιάννη Βουτυράκο, και ο “πατριάρχης” της οικογένειας, ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας “Voutirakos Cavo Grosso”, βετεράνος βατραχάνθρωπος και αλεξιπτωτιστής, Πέτρος Βουτυράκος, δηλώνει βροντερό παρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καθώς, όπως πληροφορείται το tsipasblog.gr, σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, παρέδωσε για τις ανάγκες του Δ.Σώματος Στρατού στον Έβρο, 100 εγκεκριμένες προσωπίδες με φίλτρα και θήκες, για προστασία από καπνογόνα, δακρυγόνα, χημικές βιολογικές ουσίες. Συμβάλλοντας, έτσι, στην προστασία του στρατού μας, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα.

Στην παράδοση του υλικού, παρευρέθηκε και ο αντιστράτηγος ε.α. και εκλεγμένος βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, Νικόλαος Μανωλάκος 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.