Δολοφονία Καραϊβάζ: Η σύνδεση της Ferrari του 40χρονου με θύμα της Greek Mafia ! Πως αποκτήθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο, που άλλαξε χέρια και πινακίδες

Η κόκκινη Ferrari του 40χρονου που απολογείται μαζί με τον αδερφό του αύριο Τετάρτη 3 Μαΐου στις δικαστικές αρχές για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, αλλά και τη δολοφονία του πυγμάχου Κοντογιώργη στο Γαλάτσι λίγους μήνες μετά, δίνει ήδη πολλά νέα στοιχεία στις αρχές.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η Ferrari που έχει στην κατοχή του ο 40χρονος έχει αγοραστεί όπως αποκαλύπτει η «Ζούγκλα» αρχές του χρόνου, δηλαδή το 2023, από εταιρεία αυτοκινήτων που διατηρούσε επιχειρηματίας ο οποίος δολοφονήθηκε στις 18 Ιουνίου του 2022 από εκτελεστές της Greek Mafia.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με το θύμα ο 40χρονος είχε στενές σχέσεις και αυτό ήταν γνωστό σε ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Το πολυτελές αυτοκίνητο άλλαξε χέρια, αλλά άλλαξε και πινακίδες.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της εταιρείας από όπου αγοράσθηκε η Ferrari (ο νυν ιδιοκτήτης είναι ο σαραντάχρονος που έχει συλληφθεί), δολοφονήθηκε ένα χρόνο σχεδόν μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου και ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου που θορύβησε αρκετούς στον κόσμο της νύχτας ενώ στην πιάτσα σχολιάζονται και οι κινήσεις του 40χρονου μετά τη δεύτερη δολοφονία.

Η πιάτσα «μίλησε…»

Λίγες εβδομάδες μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ οι αρχές παίρνουν μία πληροφορία για τον εκτελεστή του δημοσιογράφου. Η πληροφορία ανέφερε ότι πρόκειται για τον 40χρονο. Αμέσως ζητήθηκαν άρσεις απορρήτου κινητών τηλεφώνων ενώ έγινε και αίτημα για σάρωση των τηλεφώνων που ήταν στην περιοχή της δολοφονίας την επίμαχη ημέρα.

Οι έμπειροι αξιωματικοί όμως γνώριζαν από την αρχή ότι οι δράστες θα χρησιμοποιούσαν πακιστανικά τηλέφωνα και στις αρχικές τους εκτιμήσεις δεν έπεσαν έξω καθώς βρέθηκαν να ενεργοποιούνται τις επίμαχες ημέρες, δύο πακιστανικά τηλέφωνα στην περιοχή Αλίμου. Επιπλέον στα χέρια τους είχαν το υλικό από 300 κάμερες που εξετάστηκαν καρέ- καρέ προκειμένου να φθάσουν στους δολοφόνους, μία διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα και δύσκολη τόσο ως προς τη συλλογή των καμερών όσο και ως προς την ανάλυση της εικόνας.

Οι δράστες επέλεξαν την ώρα της δολοφονίας -μεσημέρι- για ένα βασικό λόγο. Για να δυσκολέψουν το έργο των αρχών στον εντοπισμό τους από τις κάμερες καθώς εκείνη τη στιγμή η περιοχή του Αλίμου, η Λεωφόρος Ποσειδώνος αλλά και η Πέτρου Ράλλη όπου κινήθηκαν μετά τη δολοφονία έχουν μεγάλη κίνηση ενώ κυκλοφορούν παρόμοια σκούτερ με εκείνο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Η συγγενική σχέση του ιδιοκτήτη του βαν με τον 40χρονο για τον οποίο είχαν την πληροφορία, έδειξε πια το δρόμο για τα πρόσωπα στα οποία πρέπει να στραφούν οι έρευνες.

πηγή zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.