Δίπλα σε κάθε πραγματικό ήρωα ο Αλέξης Σπυροπούλος! Έκανε δωρεά 20 κρεβάτια στα ορφανά του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος και άλλα 20 κρεβάτια στην Χριστιανική Εστία (ΦΩΤΟ)

Οι περισσότεροι Έλληνες επιχειρηματίες, περπατάνε με τη Λογική, όχι με την…καρδιά. Με το να υποστηρίζεις την κοινωνία, αυτούς που η ζωή δεν τους τα έφερε τόσο καλά, αλλά είναι οι πραγματικοί ήρωες.. Ήρωας είναι αυτός, που παρά τις αρρώστιες και την κάθε αναποδιά, και παρά τις δυσκολίες, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει. Όλοι οι άλλοι, με τον χορό εκατομμυρίων γύρω τους, είναι παραμύθια ήρωες. Της πλάκας κατασκευάσματα που λανσάρονται ως πρότυπα και παραδείγματα και ελπίδα για καλύτερη ζωή.

Από την ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, με έτος ίδρυσης το 2004, και είναι μια τεχνική – εμπορική εταιρεία, με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Δημιούργημα του Αλέξη Σπυρόπουλου. Είναι το Μεγάλο Μέλλον. Θα ακούσεις μόνο ειδήσεις, για πραγματική στήριξη, στους πραγματικούς ήρωες. Εντάξει, δεν το λες και λίγο, ότι σήμερα έκανε χορηγία 20 κρεβάτια κομπλέ, για τα ορφανά στο ίδρυμα Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο. Είναι και τα 20 κρεβάτια στην Χριστιανική Εστία. Μια βαθιά ανθρώπινη πράξη, με την διαμεσολάβηση του βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα, Ιάσωνα Φωτήλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τα υπόλοιπα, στα δείχνει το Tsipas Blog :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.