Δήμαρχος Αλίμου – Βλάσης Σταθοκωστόπουλος : Στα άκρα ο πόλεμος και γιατί αυτό

Ανδρέας Κονδύλης - Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος,

Όλοι διαβάζουν στο Τσίπας Μπλοκ, την χορηγούμενη καταγγελία στο Facebook, από τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, το πρόσωπο των ημερών. Σύμφωνα με αυτήν : Παραλιακή καντίνα του Αλίμου, έχει μεταμορφωθεί σε Club και έχει επεκταθεί παράνομα με αυθαίρετες κατασκευές, πάνω στον αιγιαλό.

Και όλοι ρωτάνε, τη φωτογραφία του μαγαζιού θέλουν να μάθουν. Η πόρτα μας είναι ανοικτή στον καθένα που ξέρει πράγματα συγκεκριμένα, πράγματα τσεκαρισμένα, δεν θα τα φανταστεί, δεν τα βγάλει από το κεφάλι του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η πηγή αυτή βρέθηκε και οι πληροφορίες είναι μπετό. Τι μας είπε :

Δεν είναι το Μπολιβάρ, τα έχει πολύ καλά μαζί τους. Το Cape Sol είναι. Aπό κάτω από το Penarubia. Του Βλάση Σταθοκωστόπουλου.

Τι και αυτό, δουλεύει ως κλαμπ; Ενώ ξέρουμε, γιατί το ξέρουμε, δεν πήρε την άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης µουσικής. Με τον Τζεφ κάνει rnb pary. Mαζί με αυτόν που κάνει το Sex Me Up. Ο γνωστός pr, που ήταν με Σεμέδο, του Ολυμπιακού, τον θυμάστε. Μαζί θυμάστε ; Το δεξί χέρι του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Αυτός “πρίζωσε” το Βλάση να κάνουν το Penarubia Club. Και τώρα το Cape Sol. Και έτσι ξεκίνησαν τα προβλήματα με Κονδύλη.

Τι καινούργιο φέρνω ; Έβαλε τη δημοτική αστυνομία, να πάει να γράψει όλα τα αμάξια, πάνω στο πεζόδρομο, έξω από τα μαγαζιά του.

Αλλά μήπως υπάρχει και κάτι άλλο, στο πολύ βαθύ παρασκήνιο; Και πας στη στάση που κτυπάς το κεφάλι σου.. Η αποκάλυψη. Δεν είναι μόνο ότι ο δήμαρχος τρελαίνεται με τον μπάρμπα Βλάση, επειδή αυτός τον γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Είναι και ότι ο γιος του πολύπειρου επιχειρηματία, πέρυσι, έβρισε άσχημα τον τοπικό άρχοντα του Αλίμου. Ε, και αναμενόμενα, του το κρατάει μανιάτικο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.