Διαβάζεις Τσίπας Μπλοκ ; Ξέρεις τι θα συμβεί! Νέα μούσα του Γιάννη Βουτυράκου, η Ρία Ελληνίδου – όπως είχαμε γράψει από τις 20 Ιουνίου – Έτοιμοι για μεγάλο… μπαμ

Όταν έχεις “φάει” τις σόλες των παπουτσιών στους νυχτερινούς διαδρόμους, κάτι παραπάνω έχεις ακούσει από όσους πίνουν καφέ στη Γλυφάδα και κάνουν ρεπορτάζ από το κινητό. 

Γράφαμε στις 20 Ιουνίου με απόλυτη βεβαιότητα: Boom! Αυτήν επέλεξε ο Mr Tokyo…Και είναι τόσο διαφορετική απ’ λα όσα δεν έχετε δει

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η κυρία Ρία Ελληνίδου, η οποία είχε συμβόλαιο με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο. Είχε, δεν έχει πιά, έληξε. Την ίδια ώρα, έχει δεχτεί επίσημες και ανεπίσημες κρούσεις συνεργασίας, από όλα τα μεγάλα κέντρα. Αλλά τις απέρριψε όλες. Γιατί δεν ήθελε να μοιράζεται. Όπως το ακούς, να μοιράζεται. Σήμερα τις Πέμπτες, στο Aristotle, του Πειραιά, μαγεύει. Πράγματι μαγεύει. Με τη φωνή της, με τα δύο μάτια, τα δύο ματάκια, το βλέμμα της, με τις χειρονομίες και τις κινήσεις της. Όπως καμία άλλη. Είναι μοναδική στο είδος της, τόσο διαφορετική. Το ίδιο κάνει, και σε πολλά άλλα μαγαζιά, σε πολλές άλλες περιοχές, σε όλη την Ελλάδα, Ανάρπαστη έχει γίνει! 

Και όλα αυτά, ενώ ακόμη δεν την λες φίρμα μεγάλη (στο Tik Tok είναι ήδη) και δίκιο έχεις. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν γίνει. Γιατί θα γίνει. Θέμα ημερών, να κυκλοφορήσει το νέο της singel, δια χειρός του κορυφαίου των κορυφαίων του είδους, Κυριάκου Παπαδόπουλου. Και νέο τραγούδι, προς τέλος καλοκαιριού. Και από Σεπτέμβρη, στο Tokyo, στο κάστρο του Βουτυράτου. Νομίζω καταλάβατε τώρα .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.