Boom! Αυτήν επέλεξε ο Mr Tokyo…Και είναι τόσο διαφορετική απ’ λα όσα δεν έχετε δει

Με ρωτάνε, κάθε μέρα, πως θα πορευτεί την επόμενη σεζόν. Ο Γιάννης Βουτυράκος, ο αρχηγός του Tokyo Theater. Με ρωτάνε, γιατί ξέρουν ότι τα λέω μαζί του και πολύ καλά μάλιστα. Αφήστε με να σας πω. 

Καιρό και από το παρασκήνιο, την έψαχνε την δουλειά..Και, να το γράφει το Τσίπλας Μπλοκ. Την “κλείδωσε, την Ρία Ελληνίδου, και με προοπτική μεγάλη, να ταρακουνήσουν τα νερά, τα κοινότυπα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί αυτήν…

Την επέλεξε, γιατί ναι είναι ταλαντούχα. Μια οπτασία! Μαγική, εκπληκτική και υπέροχη φωνή. Αλλά δεν είναι η συνηθισμένη οπτασία, που έχεις ξαναδεί. Που βλέπεις κάθε μέρα. Αυτή είναι πολύ διαφορετική, όλα πάνω της είναι τόσο διαφορετικά. Αλλιώτικα. Την επέλεξε γιατί ακόμη δεν την λες είναι φίρμα, αλλά θερίζει.. Ήδη έχει κοινό, φανατικό. Την λατρεύουν, κι αρνιούνται να την δουν κομμάτι ενός άλλου μεγάλου τραγουδιστικού ονόματος. Την επέλεξε γιατί είναι απίστευτα διαβασμένη στο αντικείμενο της. Με πτυχία πολλά σχεδόν σε όλα τα μουσικά όργανα.

Την επέλεξε γιατί θα τολμήσω να το πω μόνος. Γιατί την εποχή που μοιάζουν όλα ίδια, ακούω την πιάτσα να λέει πως συνδυάζει το εξής μοναδικό. Στο ρεπερτόριο της, θα ακούσεις και λαικά, και παραδοσιακά, και με τον δικό της τρόπο, που δεν μοιάζει με κανενός άλλου. Πόσοι άλλοι τραγουδιστές το κάνουν αυτό στις μέρες μας ; Αυτή μόνο. Και το βιβλίο της ιστορίας, μας έχει διδάξει πως ότι είναι μοναδικό, γίνεται…

Και η Ρία Ελληνίδου θα γίνει…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.