Διακομματική υποστήριξη στον Οverfm 104,9- Μετά από παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής παρουσιάστηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Κουτρουμάνος, προκειμένου να παρουσιάσει την έκθεση πεπραγμένων της Αρχής, για το διάστημα 2018-2019. Στην Επιτροπή είχε υποβάλλει αίτημα η ΕΣΗΕΑ, ζητώντας να συζητηθεί εμβόλιμα το θέμα του Οverfm.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κ. Αθανάσιος Μπούρας, ενημέρωσε για την επιστολή της ΕΣΗΕΑ και ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΣΡ να τοποθετηθεί πάνω στο αίτημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παίρνοντας τον λόγο βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΜΕΡΑ25 υποστήριξαν το σχετικό αίτημα, τονίζοντας την ανάγκη να πάρει ο Σταθμός μας άδεια νόμιμης λειτουργίας, ώστε -ανάμεσα σε άλλα- να μην χάσουν τη δουλειά τους δεκάδες εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι στον Overfm, το ραδιόφωνο των δημοσιογράφων, ευχαριστούν θερμά την Ένωση Συντακτών και τους βουλευτές, που πήραν τον λόγο και στήριξαν την υπόθεσή μας.

Οι… άσπονδοι φίλοι μας, που εργάζονται για τη φίμωσή μας, ώστε να διατηρηθεί το ολιγοπωλιακό καθεστώς στο ραδιοφωνικό τοπίο της Αττικής, θα χρειαστεί να εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και ξέρουμε να αναγνωρίζουμε εκείνους που στέκονται δίπλα μας, όπως έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Διαβάστε επίσης : Τσίπας στον Over Fm 104.9: «Πάμε σε ελιτίστκη νύχτα – Θα θυμίζει Τουρκία- Κάποιοι χασκογελούν» – (Ηχητικό)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.