Δείτε τον μέγα ναό, που κτίζει στο Δρέπανο ο Μπάρλος

Μπαίνεις μέσα και παθαίνεις. Κάποιοι που τα έχουν δει, λένε ”Δεν ξέρουμε αν είμαστε στη γη ή στον ουρανό”. Ένα αριστούργημα που καθηλώνει, που προκαλεί το δέος. Μητροπολιτικός ναός κανονικός. Σύγχρονο, μοντέρνο, στυλάτο.

Η κουβέντα – σε δουλειά να βρισκόμαστε- για το ”Γήπεδο του Μπάρλου”. Τι θα πει ”Γήπεδο του Μπάρλου”; Τι ακριβώς εννοούν, ότι του ανήκει το γήπεδο του σωματείου ΠΑΕ Παναχαϊκή, του οποίου είναι ιδιοκτήτης του. Και θα το φτιάξει ο… πρόεδρος με λεφτά από την τσέπη του η του κράτους, όπως θα κάνει ο Παναθηναϊκός; Όχι, δεν εννοούμε αυτά τα πράγματα, με το ”Γήπεδο του Μπάρλου”. Τι να κάνουμε; Να ξεκινήσουμε την κουβέντα στα σοβαρά ή- σε δουλειά να βρισκόμαστε- να επαναλάβουμε για 657η φορά τα ίδια και τα ίδια; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάνω σκέψεις για το «Δρέπανο», το γήπεδο του Μπαρλου, αυτό που θα στεγάζει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, που σύμφωνα με τις προβλέψεις και τον προγραμματισμό, είναι σχεδόν έτοιμο. Είναι πολύ κοντά ο Μπάρλος, χωρίς να περιμένει πως θα έχουν εξελιχθούν τα πράγματα με τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα δεδομένα του σήμερα και εξετάζοντας την κατάσταση με λογική, κανείς δεν μας υπογράφει ότι δεν θα είμαστε χειρότερα. Σύμφωνα με την οπτική και την “παράλογη” για πολλούς, λογική για αυτόν, λογική του, “κτίζει” για την επόμενη μέρα. Για αύριο, μεθαύριο, όταν.. ξαναγυρίσει το ποδόσφαιρο, όταν ο κόσμος επιστρέψει στα γήπεδα, τότε για τον Μπάρλο της Παναχαϊκής, δεν θα… λένε μόνο για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στην «Οβρυά», αλλά και για το επιχειρηματικό γήπεδο στο «Δρέπανο».

Μη μου πεις ότι δεν θα ανέβει ολόκληρα σκαλιά στα μάτια όλων. Δεν το δέχομαι αυτό. Μη που πεις ότι σαν όνομα, σαν όγκος, σαν πρεστίζ δεν θα πάει σε άλλο επίπεδο. Ούτε κι αυτό το δέχομαι. Δείξε μου το σπίτι σου, να σου ποιος είσαι, λέει το Tsipas Blog και ο Μπάρλος είναι φανατικός στο να διαβάζει Τσίπα.

Τέρμα τα λόγια. Πάρτε μια γεύση :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Ο Σωτηρόπουλος στο Tsipas Radio: “Ο Μπάρλος πήρε μια ομάδα, που δεν την έχει δει να παίζει”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.