“Δάκρυα” θα πέσουν απόψε στο Χάραμα! ο κύκλος που κλείνει, ο κύκλος που ανοίγει ο ανοιξιάτικος… Και το βλέμμα στο καλοκαίρι

Η συναισθηματική φόρτιση, ναι η συναισθηματική φόρτιση, στο κόκκινο, το απόλυτο χρώμα, θα είναι απόψε στο Χάραμα, το χειμερινό. Δεν λέω μπορεί, ούτε απλά προβλέπω, είμαι σίγουρος, πως θα είναι έτσι. Το πολύ λογικό σενάριο, για την νυχτερινή επιχείρηση του Στέφανου Οικονόμου, που ρίχνει αυλαία στο σούπερ πετυχημένο σχήμα, σε συνέχεια του καλοκαιριού, με την Μελίνα Ασλανίδου, στο τιμόνι του. Την ποιοτική τραγουδίστρια και γυναίκα.

Μόνον στα ρομπότ η καρδιά είναι ρυθμισμένη, να κάνει αυτό κι εκείνο. Να βγει η δουλειά και τέλος. Και αυτή δεν είναι ρομπότ. Άνθρωπος είναι, που νιώθει, που δέθηκε, που λυπάται, που αυτό το μαγικό ταξίδι στην Πάτρα του Χαράματος, έφτασε στο τέλος. Για την ώρα αυτό, γιατί οι κουβέντες για το καλοκαίρι είναι πάντα ανοιχτές, είναι σε καλό δρόμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Χάραμα, χειμερινό. Είπαμε πως ρίχνει αυλαία απόψε. Με με αυτό το σχήμα, με αυτή την ομάδα, με την Μελίνα, τον Γρηγόρη, τον Αχιλλέα, την Μαρία, την Μυρτώ, την Άννα. Εξαιρετικά παιδιά, και στο άγγιγμα της φωνής τους, παθιάρικης, δυνατής, στο αυτί σου, στην επίδραση στο σώμα, στην καρδιά, στο μυαλό σου. Και ο Παναγιώτης Πετρίδης; Ένας θεός της μαεστρίας, όπως το λες tsipasblog.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο

Αλλά δεν τα έχουμε πει όλα. Ένας κύκλος κλείνει, μα ένας νέος κύκλος ανοίγει! Μια καινούργια μέρα ξημερώνει στη διασκέδαση. Ένας καινούριος τρόπος. Ξεκινά από το Σάββατο 4 Μαρτίου. Και κάθε Σάββατο και Κυριακή νωρίς, έχει ένα εκρηκτικό ανοιξιάτικο #liveparty.

Το Χάραμα παρουσιάζει τον αναγεννημένο Δήμο Αναστασιάδη, του Μάριου Παπαδάτου

Μαζί του η Τάνια Καρρά & η Ναυσικά

RSV 2610 671639 / 672444 & 6909198997

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.