Η Costamare του Κωστή Κωνσταντακόπουλου επενδύει 200 εκατ. δολ. στη Neptune Maritime Leasing της Μαριάννας Λάτση

Η ναυτιλιακή εταιρεία του Κωστή Κωνσταντακόπουλου Costamare Inc. συμφώνησε να γίνει ο κορυφαίος επενδυτής στη Neptune Maritime Leasing Limited μέσω της επένδυσης ποσού έως 200 εκατ. δολαρίων.

Η Neptune Leasing είναι μια πλατφόρμα ναυτιλιακής μίσθωσης προσανατολισμένη στην ανάπτυξη και να παρέχει ευέλικτη χρηματοδότηση και λύσεις στους εφοπλιστές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ιδρύθηκε το 2021 από τον έμπειρο χρηματοδότη Χάρη Αντωνίου, που θα συνεχίσει ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Ωστόσο, ο Βασίλης Μαντζαβίνος, έμπειρος τραπεζίτης ναυτιλίας, θα οριστεί μεταξύ άλλων ως ένα επιπλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Neptune Leasing για λογαριασμό της Costamare.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η Costamare είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται σε αυτό το εγχείρημα με τον επενδυτή της Neptune Leasing, Latsco Family Office, της οικογένειας της Μαριάννας Ι. Λάτση, που επίσης αυξάνει την επένδυσή της στο Neptune Leasing.

Η Costamare Inc. έχει 49 χρόνια ιστορίας στη διεθνή ναυτιλία βιομηχανία και διαθέτει στόλο 72 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, συνολικής χωρητικότητας περίπου 531.000 TEU (συμπεριλαμβανομένου ενός πλοίου που έχει συμφωνήσει να πουλήσει) και 45 πλοία ξηρού χύδην συνολικής χωρητικότητας περίπου 2.436.000 DWT.

-mononews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.