Χθες τα μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά- Σήμερα πριν την Πρωτοχρονιά- Ο κόσμος τους σιχάθηκε και θα τους πάρει με τις πέτρες !

Δεν σκοτώνεις τον γιο σου, επειδή έπεσε στο ναρκωτικό. Ούτε θα διώξεις από το σπίτι την κόρη σου επειδή από τα δεκαοκτώ άρχισε τις βίζιτες. Έτσι «λύνουν» το πρόβλημα τους και οι ουρακοτάγκοι.

Κάποιοι τα ‘χουν με την νύχτα! Παλιά ιστορία ; Αμ δε! Ας πέσουμε σε συγκεκριμένα γεγονότα και ονόματα. Σημασία έχει ότι στις σάπιες κοινωνίες, όπου παίζει κάργα το ψέμα, οι αντιφάσεις και οι αυτοδιαψεύσεις, η υπομονή εξαντλείται και ο λαός αρχίζει να αγριεύει, να γυαλίζει το μάτι του. Να μυρίζει αίμα η κατάσταση. Λίγο πριν ακουστεί το τσαφ, δηλαδή. Τσαφ-τσαφ- τσαφ-τσαφ, όσο και του-του-του- του.

Το αλλάζουν πάλι. Κάνουν ξανά κωλοτουμπα. Κοντά στα 20.000 αναμένεται να είναι τα κρούσματα σήμερα, λένε. Και με αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας, τα μέτρα αναμένεται να ισχύσουν πριν την Πρωτοχρονιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Καημένη Νύχτα, σε βιάζουν και πάλι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.